ŠESTORO BRAĆE OSTALO BEZ SESTRE MILICE! Porodica Bogdan je preživela tragediju, a sad im se kuća RUŠI! (FOTO)
Porodica Bogdan, Foto: Srbi za Srbe

tuga BOŽJA

ŠESTORO BRAĆE OSTALO BEZ SESTRE MILICE! Porodica Bogdan je preživela tragediju, a sad im se kuća RUŠI! (FOTO)

Kuća koja se umalo ne sruši i bunar u dvorištu koji predstavlja jedini izvor vode, tužan su prizor za sve one koji prolaze pored sela Kajtasovo

Objavljeno:

Porodica Bogdan je pre godinu dana doživela stravičnu tragediju kada je iznenadna smrt deteta celo selo zavila u crno. Tada je preminula mala devojčica Milica.

Selo Kajtasovo je tada bilo najtužnije selo u celoj Srbiji, a porodica je preživela stravične traume. Naime, i pre tragedije, porodica je jedva uspela da spoji kraj sa krajem, a kuća se i sada nalazi u katastrofalnom stanju.

foto: Srbi za Srbe

Kada je mala Milica umrla, roditelji su bili neutešni, ona je bila njihova mezimica, jedina ćerka. Imali su još šestoro sinova, a dvojica su tada bila primnjena u bolnicu u Tiršovoj jer su se razboleli od tuge kada su čuli da im je sestra mrtva.

Majka Zorica je bila van sebe i nije mogla da zamisli kako će nastaviti dalji život.

1 / 5 Foto: Srbi za Srbe

Kuća koja se umalo ne sruši, i bunar u dvorištu koji predstavlja jedini izvor vode su tužan prizor za sve one koji prolaze tuda.

Porodica gaji životinje i one su jedini izvor hrane ovim mučenim dušama.

foto: Srbi za Srbe

Upravo iz ovih razloga i stravične tragedije koja je zadesila Miličine roditelje i šestoro braće, organizacija, "Srbi za Srbe" pokreću novu akciju za pomoć.

- Njihov bol da otklonimo ne možemo, ali hajde da uradimo ono što je do nas, i da im omogućimo normalne uslove za život, naveli su iz organizacije.

foto: Srbi za Srbe

Naime, ovoj porodici je potrebna hitna sanacija kuće, izgradnja kupatila i nabavka stvari za kuću.

Donatorska platforma: https://www.srbizasrbe.org/donacije SMS na 7763 (200 din. iz Srbije) Pozovi 17763 (2 КМ iz R. Srpske) Dinarski račun: 160-279491-71 Pay Pal: szsaustrija@gmail.com, szsamerika@gmail.com

Iz Švajcarske pošaljite SZS 20 na 339 (ili umesto 20 iznos od 1 do 99 CHF) Iz Nemačke pošaljite SZS na 81190 (2.99 evra) Iz Švedske preko SWISH-a na 1230 133 900 Iz Norveške preko VIPPS-a na 104 414

Podsetimo, devetogodišnja devojčica iz sela Kajtasovo kod Bele Crkve je umrla prošle godine u Opštoj bolnici u Vršcu, dok su njena dva brata poslata na dalje lečenje na Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.

Lekari su rekli da su sva deca bila neuhranjena i veoma slabog opšteg stanja. Sumnja se da je u sva tri slučaja u pitanju trovanje.

Iz bolnice su tada rekli kako je devojčica je devojčica u toku noći primljena na lečenje zbog povraćanja i povišene temperature.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.