ISTI ČOVEK JE PRETIO MENI I BRANIO DIREKTORA: Ko je tip koji je dovukao ljude u Lučane da zvižde porodici ubijenog?
Tanja Vojtehovski i Slobodan Nešovanović, Foto: Printscreen

tviter razotkrivanje

ISTI ČOVEK JE PRETIO MENI I BRANIO DIREKTORA: Ko je tip koji je dovukao ljude u Lučane da zvižde porodici ubijenog?

Izvinjavam se Vojtehovskoj ako se uplašila, ali komentar sam napisao revoltiran njenim lažima

Objavljeno:

Tatjana Vojtehovski, nekadašnja voditeljka emisije "Život priča" i novinarka, ovih dana je preko Tvitera oživela priču od prošle godine kada joj je jedan čovek pretio nakon emitovanja jedne epizode njene emisije i tvrdio, kako ona kaže, da "laže narod za pare".

Vojtehovska je otkrila da je ta osoba Slobodan Nešovanović, jedan od glavnih koordinatora okupljanja radnika fabrike „Milan Blagojević – Namenska“ iz Lučana u Ivanjici. Grupu od oko 300 radnika, koja je pred sudom u Ivanjici tapšala optuženom direktoru Radošu Milovanoviću, a psovkama i besom dočekala porodicu poginulog kolege, usmeravao je i Mihajlo Nikolić, dugogodišnji prijatelj direktora Namenske i lokalni funkcioner.

Osim kao sindikalni i stranački aktivista, on je poznat i po tome što je, navodno, tukao kolegu, radnika MB Namenske, zbog čega je pre samo godinu dana krivično osuđen.

Nešovanović, sindikalac i šef smene, osuđen je na dva meseca zatvora, uslovno na godinu dana, ako ne počini drugo krivično delo.

Valja spomenuti i da se Nešovanović nakon incidenta izvinio voditeljki.

Nakon što je na društvenim mrežama tražio "hapšenje" novinarke Tatjane Vojtehovske, zbog stavova iznetih u njenoj emisiji na TV Prva, izjavio je da je to napisao u afektu i izvinio se zbog toga.

Izvinjavam se Vojtehovskoj ako se uplašila, ali komentar sam napisao revoltiran njenim lažima i ostrašćenim napadima na naše preduzeće“, kazao je Nešovanović.

On je kazao da je o „hapšenju Vojtehovske“ pisao „kao čovek iz svog ugla, na svom privatnom Fesjbuk profilu“.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Nešvanovićem kako bi dobili i njegovu reakciju na tvit Vojtehovske, ali do zaključenja teksta nam se nije javio.

BONUS VIDEO:

GROMOVI TUKU, VETAR RASTURA, LED RAZBIJA! Da li ovako izgleda smak sveta?! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.