VASO, NE MOGU DA IZRAZIM KOLIKO MI JE ŽAO ŠTO IDEŠ Šestakinja se OPRAŠTALA od najboljeg druga, ODUŠEVILA sve odreda
Ja ću te uvek voleti kao najboljeg druga/Ilustracija, Foto: Profimedia

SJAJNA PRIČA

VASO, NE MOGU DA IZRAZIM KOLIKO MI JE ŽAO ŠTO IDEŠ Šestakinja se OPRAŠTALA od najboljeg druga, ODUŠEVILA sve odreda

Postoje i svetli primeri novih generacija kojima društvene mreže služe za promociju prijateljstva

Objavljeno:

U poslednje vreme stalno se priča o štetnosti društvenih mreža i njihovom lošem uticaju, pogotovo na nove generacije koje rastu uz Jutjubere i neku novu muziku koja se velikim delom oslanja na prilično vulgarnu tematiku i slavi novac i materijalne vrednosti.

Međutim, postoje i tzv. svetli primeri novih generacija kojima društvene mreže služe za promociju prijateljstva i toplih emocija vezanih za neokaljane prijateljske odnose.

Jedna devojčica rešila je da svom drugaru iz razreda pokaže koliko će joj nedostajati jer prelazi u drugu školu. Inače, oboje su učenici šestog razreda.

- Vaso, ne mogu da izrazim koliko mi je žao što ideš. Iako nisam bila sa tobom u razredu šest godina, bila sam tri, koje su mi mnogo značile. Čim si došao u trećem razredu ostavio si veliki utisak na sve nas, odmah smo znali da možemo da ti verujemo. Danas je naš razred ostao bez pre svega najboljeg druga na kojeg smo mogli računati svakog momenta a onda i velikog šaljivdžije. Nadam se da će te u novom razredu svi voleti kao i mi da ćeš naći nekoga ko će ti govoriti matematiku kao ja. Ja ću te uvek voleti kao najboljeg druga, bio u našem razredu ili u bilo kom drugom. Ukrao si mi veliki deo srca i uvek ćeš u njemu ostati. Srećno dalje, Vaso... - napisala je devojčica i još dodala:

- Pisala bih ja još, ali pošto znam da ne voliš puno da čitaš i ovo je dovoljno.

BONUS VIDEO:

NOGE KRATKE, A SRCE OGROMNO! Kuče prošlo muke žive da se uspentra uz tobogan! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.