ŠOKANTNA ISPOVEST PROSTITUTKE IZ LOZNICE: Imam desetoro dece, nijednom NE ZNAM OCA,posle porođaja BEŽALA IZ BOLNICE
Vida Kokić, Foto: Facebook

podelila svoju priču

ŠOKANTNA ISPOVEST PROSTITUTKE IZ LOZNICE: Imam desetoro dece, nijednom NE ZNAM OCA,posle porođaja BEŽALA IZ BOLNICE

Mnogi su je osudili...

Objavljeno:

Vida Kokić je majka desetoro dece.

Kokićeva je ovom pričom dospela u žižu javnosti pa je u emisiji "Ispovesti" ispričala svoju priču pred milionskim auditorijumom!

Ona ima problem jer ne zna ko su očevi dece, tačnije nije sigurna ni za jedno!

Prostitucijom se bavi već 31 godinu i za to vreme je "usrećila" više od 50.000 muškaraca, a sada nema šta da jede.

Ona smatra da nijedna žena ne treba da abortira jer Srbija može da hrani decu. Inače, četvoro dece je rodila u bolnici i pobegla iz bolnice, a potom izjavila u Centru za socijalni rad da mogu da idu na usvajanje.

Priznala je i da su neki od tih mušakaraca sa kojim je začela decu tražili da abortira, ali da ona to nije htela. Ponosna je na svoje postupke i ne žali što je tako nešto uradila.

foto: Printscreen

Ona za sebe tvrdi da je dobra majka te je kazala da joj je žao što prvo dete nije dala na usvajanje jer je problematičan.

Žao mi je što nisam i prvog sina dala na usvajanje - rekla je Vida čiji jedini sin kojeg je zadržala ima probleme sa narkoticima i živi u lošem stanju", rekla je Kokićeva.

Svojim komentarom je izazvala burne reakcije.

Šta sad treba svi da rađamo decu i da ih ostavljamo i neko drugi da ih odgaja- samo je jedan od brojnih komentara na njeno gostovanje u emisiji.

Ipak, iako je znala, da neće zadržati ni jedno dete, ona im je dala imena po čemu će ih pamtiti.

Milan, to je ime po mom ocu, Nikolija, ime po mojoj majci, onda Nikola pa Aleksandar pa Milutin, pa Savka, pa Milena, pa Marko, pa Milanka. Dete koje je preminulo zvalo se Vitomir. Imao je četiri meseca i dvadeset dana kada je preminulo - rekla je Vida.

Međutim, učesnica osme sezone rijalitija "Parovi", Stefana Pavlović jednom je je žestoko osudila gošću koja je došla u emisiju "Ispovest" kako bi govorila o svom životu.

Nakon samo dela ispričane priče, Stefani je počela da je osuđuje.

Kako ste mogli sebi da dozvolite da ostanete u drugom stanju. To je za mene nedopustivo. Želeli ste da dobijete decu da biste tu decu dali", prokomentarisala je ona.

Posle gostovanja, mnogi su osudili Vidu Kokić zbog načina na koji se ponela prema deci. Verujemo da je ovom pričom izazvala pravu buru u javnosti jer ovako nešto nije čest slučaj u Srbiji.

- Sada sam u kontaktu samo sa dva sina, jedan je u zatvoru a drugi kod mog bivšeg partnera. Pomažem im koliko mogu. Sa ostalom decom sam probala da stupim u kontakt, ali nisam uspela. Teško mi je, uprkos tome što sam prostitutka, i ja sam majka i volim svoju decu. Ali sam nekako i srećna, jer znam da su sigurni, zbrinuti i srećni, što sa mnom nikada ne bi bili. Znam čime se bavim i da tokom svog života kršim sve moralne kodekse, ali nikada ne bih abortirala. Verujte mi da je mnogo poštenije imati seks za novac nego ubiti život u sebi. Ovako ste samo kurva, a u drugom slučaju ubica - tvrdi Kokićeva za medije.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.