TRAVELLAND – TAMO GDE JE TOPLO!
Travellend, Foto: Promo

neverovatni popusti

TRAVELLAND – TAMO GDE JE TOPLO!

Ako želite da kišne i hladne dane zamenite letnjom vrelinom na pravom ste mestu

Objavljeno: 11:59h

Želite da kišne i hladne dane zamenite letnjom vrelinom, a sivilo gradskog betona plavetnilom mora i sjajem beskrajnih peščanih plaža? Ako je tako, „Travelland“ vas vodi tamo gde je uvek toplo! Uputite se na neku egzotičnu destinaciju uz sjajne first minute ponude i popuste!

“Zemlja slobodnih”, tj. Tajland jedina je zemlja u jugoistočnoj Aziji koja nikad nije bila kolonizovana pa je skoro u potpunosti zadržala svoju jedinstvenu i fascinantnu kulturu. Njena prestonica, Bankgkok, jedna je od najpoznatijih i najprivlačnijih prestonica čitave Azije. Ova metropola, haotična i uzbudljiva, predstavlja nesvakidašnji spoj modernog i tradicionalnog i za svakoga nudi po nešto: od šopinga, preko poseta muzejima, do ludog noćnog života. Najposećenije ostrvo Tajlanda, Puket, krase prelepi hoteli, marine, ali i plantaže kokosa, banana i ananasa. 12 dana na Tajlandu možete provesti po ceni od 789€, a očekuje Vas i popust od 100€ po rezervaciji.

Ostrvo ruma, cigara, muzike i starih automobila ili, rečju, Kuba! Ova ostrvska država će vas osvojiti svojom autentičnošću, mnoštvom spomenika i muzeja, koji predstavljaju svedoke jedne burne istorije, ali i divnim peščanim plažama. Bez obzira na to da li želite samo da se opustite na odmoru, isprobate mnogobrojne uzbudljive aktivnosti ili utonete u neverovatni noćni život u latino ritmu, ovde ćete dobiti odmor iz mašte i iskustvo za pamćenje. Za Vaš nezaboravan provod na Kubi, Travelland je pripremio popuste do 15%.

foto: Promo

Meksiko je zemlja u kojoj možete doživeti, videti i probati gotovo sve: od mističnih piramida, kolonijalnih trgova i katedrala, pa sve do brašnasto belog peska i tirkizno plavog mora Karipske obale, kao i nadaleko poznate meksičke hrane. Kankun je njegovo najpopularnije turističko odredište, savršeno za opuštajući odmor, ali i noćne izlaske. Nešto južnije nalazi se drugo popularno letovalište - Playa del Carmen, poznato po luksuznim hotelima. Još južnije je Tulum, koji poseduje verovatno najlepšu plažu u celom Meksiku. Uživajte u Meksiku uz popuste do 30%!

foto: Promo

Doha, glavni i najveći grad Katara postao je pravi biser Bliskog istoka - nekada siromašno ribarsko selo, a sada mesto u kome živi luksuz. Svojim posetiocima nudi prekrasne peščane plaže sa kojih se mogu posmatrati spektakularni izlasci sunca, prozirno čisto i toplo more, šetnje duž velikih ulica i obilaske raznih gradskih četvrti, kao i živopisne pejzaže išarane oblakoderima. Iskoristite ekskluzivne first minute ponude i 5 dana u Dohi možete provesti po ceni od 499€, a tu je i dodatni popust od 100€ po rezervaciji!

foto: Promo

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/. Za najaktuelnije ponude, dodajte nas na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.