URLICI, GOLA ŽENA, ĆEBE I SVEĆA! Meštane sela Vinarci kod Leskovca PREPLAŠIO jezivi MAGIJSKI RITUAL!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jezivo

URLICI, GOLA ŽENA, ĆEBE I SVEĆA! Meštane sela Vinarci kod Leskovca PREPLAŠIO jezivi MAGIJSKI RITUAL!

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća

Objavljeno:

Potpuno naga žena umotana samo u ćebe vršila je u petak uveče magijski obred u centru Vinarca nadomak Leskovca, nasred mosta u ovom selu!

Kako prenosi Jugmedia, kada su meštani koji su tuda prolazili počeli da zastajkuju i da je posmatraju, ona je skinula ćebe sa sebe i kao od od majke rođena pobegla prema reci Jablanici, tvrde očevici.

Mladić koji je tuda prolazio automobilom vraćajući se iz grada oko ponoći, uslikao je bačeno ćebe i zapaljene sveće, ostavljene pored puta usred prekinutog rituala, prenosi ovaj portal.

foto: Profimedia

- Video sam ženu zamotanu u ćebe kako sedi nasred mosta i pali sveće. Najpre sam mislio da joj je pozlilo, da joj nije dobro. Kada sam zaustavio automobil i izašao iz njega, ona je skinula ćebe i potpuno gola otrčala prema koritu reke ispod mosta - tvrdi ovaj Vinarčanin.

Ceo ritual posmatrale su i budne komšije iz okolnih kuća i tvrde za Jugmediu, da su ih probudili urlici usred noći koji su dopirali sa mosta.

“Ne verujem da je u pitanju neka sekta. Više je ličilo na magijski ritual. Nije mi bilo svejedno, jako sam se uplašio. Ne mogu da verujem čime se sve ljudi bave u 21. veku”, komentariše mladi Vinarčanin koji je uslikao ove fotografije.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs/Jugmedia/Foto: Jugmedia)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.