NISAM JEO, MOGU LI UZ MLEKO DA DOBIJEM KEKSIĆ DA SE ZASITIM? Mladić je slušao kako ovo izgovara DEKA (80), PRETUŽNO
Starac nije krio zahvalnost, Foto: Printscreen

DOBRI LJUDI POSTOJE

NISAM JEO, MOGU LI UZ MLEKO DA DOBIJEM KEKSIĆ DA SE ZASITIM? Mladić je slušao kako ovo izgovara DEKA (80), PRETUŽNO

Pomozimo da ovo bude realnost kada imamo priliku

Objavljeno:

Jedni na druge ne smemo zaboraviti!

Ovo je moto jednog mladića koji je na društvenim mrežama objavio fotografiju jednog deke, koji ima više od 80 godina, a kog je častio obrokom u jednom lokalu. Kako je rekao, svako ima pravo da bude sit, a zahvalnost u starčevom pogledu se ne zaboravlja.

Njegov status vam prenosimo u celosti:

- Razmisljao sam da li da objavim post, jer znam da može se protumačiti pogrešno, ali moja namera je bezuslovno dobronamerna, pa neka razume ko kako ga pamet navodi...

- Sedim malo pre u komšijskom restoranu, kada pored mene seda dekica od preko 80 godina. Iskreno, jedva je seo, koliko je bio iznemošten - konobar prilazi, a deka pita 'jel služite mleko?'...konobar sav zbunjen potvrdi, a deka na to tiho i usporeno pita 'a jel mogu da dobijem nešto uz mleko, neki keksić mozda, nisam jeo, pa da se malo zasitim'. Ja sam se zaledio, konobar isto...konobar, super momak, kaze mu da će 'mu srediti' neki keks, pa se deka očigledno obradovao. Ode konobar, deka se okrene ka meni i gleda moju kucu (Mrvu), nasmeje se pa kaze 'lepa kuca, lepa'. Ja ga pitam da li je gladan i kaže 'pa daaa, ali sad cu da pojedem malo mleka i keksa'. Zamolio sam ga da mi dozvoli da ga počastim obrokom, jedva je postiđeno odobrio.

- Gospodin deda je lepo i kulturno jeo, s vremena na vreme bacivši mi po neki osmeh u znaku zahvalnosti. Osetio sam tugu i sreću istovremeno - ko ume, razumeće.

Pomozimo da ovo bude realnost kada imamo priliku.

Ovo je priča koja svakako ulepšava dan.

Šta vi mislite o ovome?

Pišite nam u komentarima...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.