SUPERSTAR TV realizuje novi SERIJSKI program, koji će POMERITI granice televizijskih formata
Superstar TV, Foto: Printscreen

SUPERSTAR TV

SUPERSTAR TV realizuje novi SERIJSKI program, koji će POMERITI granice televizijskih formata

Kanal Superstar TV u produkciji Telekoma Srbije predstavio je novi serijski program, koji će značajno pomeriti granice televizijskih formata, ne samo kod nas, već i u regionu

Objavljeno:

Kanal Superstar TV u produkciji Telekoma Srbije predstavio je novi serijski program, koji će značajno pomeriti granice televizijskih formata, ne samo kod nas, već i u regionu.

Među najavljenim projektima, svakako će mnoge obradovati nova sezona serije "Državni službenik", čije snimanje počinje 1.novembra.

foto: Printscreen

- Biće glumačkog pojačanja, među novim imenima pojaviće se i Bojana Novaković, koja trenutno radi u Americi, ali i još domaćih glumaca, mislim da će nova sezona biti uzbudljivija od prve - najavio je Predrag Gaga Antonijević pa dodao.

Antonijević očekuje da će i nova serija "Pevačice" prikovati gledaoce kraj malih ekrana jer je radnja serije inspirisana životom i tragičnim krajem ubijene pevačice Jelene Marjanović.

-Istraživaćemo područje crne magije i pokušaćemo da razgonetnemo ne samo šta se desilo na nasipu, nego i ko je glavni crni mag u Srbiji - rekao je Predrag.

Takođe, gledaoce očekuje i nova serija "Košare", koja će kroz 12 epizoda prikazati herojska stradanja iz naše skorije istorije, ali i dokumentarnu seriju "Rokopisac".

Vladimir Lučić, koordinator za internet i multimediju, Telekom Srbija, obavestio je medije da je zadovoljan sa napretkom SUPERSTAR TV kanala, jer je za kratko vreme uspeo da se nađe u TOP 10 najgledanijih televizija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.