NEĆETE VEROVATI KAKVA NAM IZNENAĐENJA I OVE GODINE PRIPREMAJU VLASNICI MALIH BIZNISA
Vlasnici malih i srednjih biznisa bi trebalo da budu motor razvoja privrede, Foto: Promo

iznenađenje

NEĆETE VEROVATI KAKVA NAM IZNENAĐENJA I OVE GODINE PRIPREMAJU VLASNICI MALIH BIZNISA

Platformom koju su napravili za Dan sopstvenog poslovanja, METRO želi da pomogne svim vlasnicima malih i srednjih biznisa

Objavljeno:

Iznenađenje? Pokloni? Od vlasnika malih biznisa? Pitaćete se u čemu se to iznenađenje sastoji i koga treba da iznenade.

foto: Promo

Naši ljudi su uvek bili poznati po svojoj gostoljubivosti i pomaganju drugima u nevolji. Svakoga su uvek prihvatali otvorenog srca, hranili ih i pojili, gostili na sve moguće načine. Taj genetski kod se zadržao i danas, pa smo zato kao narod sjajni ugostitelji, kafedžije, ali i vlasnici malih radnji i preduzetnici. Kada naš čovek pokrene sopstveni biznis, on vredno radi da ga održi, razradi i zaradi za svoj, ali i za život zaposlenih. Oni postaju deo naših života I naše svakodnevice.

Vlasnici malih i srednjih biznisa bi trebalo da budu motor razvoja naše privrede, međutim suočavaju se sa raznim problemima: zakup prostora, režije, nabavka i cene robe, marže, porezi… Kada se sve to skupi, mnogi ne izdrže ni šest meseci. Zato je METRO Cash&Carry odlučio da im pomogne, uvodeći razne projekte poput Moje radnje, Kluba prijatelja Metroa, posebnih povlastica pri plaćanju robe, dostavi robe, raznih radionica za pomoć u finansijskom poslovanju, ali i pomoći oko načina i psihologije pri izlaganju robe.

Pokloni i za preduzetnike i za njihove mušterije

Platformom koju su napravili za Dan sopstvenog poslovanja, METRO želi da pomogne svim vlasnicima malih i srednjih biznisa, a posebno vlasnicima kafića, restorana i malih radnji da postanu vidljiviji, da kažu hvala svojim vernim mušterijama. Zato će METRO da preduzetnicima da robu ili namirnice koju oni žele da poklone vama, u vidu iznenađenja i specijalne ponude.

8.10. obavezno pogledajte ovu platformu i dobićete mali poklon

Iako METRO Cash&Carry već četvrtu godinu proslavlja Dan sopstvenog poslovanja na globalnom nivou, srpski ogranak će ove godine pomoći oko 3.500 malih biznisa, što je 1.000 više u odnosu na prošlu godinu. A šta je Dan sopstvenog poslovanja ?

To je dan kada slave svi vlasnici malih i srednjih biznisa, a posebno vlasnici kafića, restorana i malih radnji. METRO im daje robu koju će oni pokloniti vama, u vidu iznenađenja i specijalne ponude.

foto: Promo

Na platformi koju je napravio METRO Cash & Carry pronaćićete sve specijalne ponude u vašem gradu. Na primer, u lokalnom kafiću ćete uz kafu dobiti možda i kroasan. Ako tog utorka, 8.10. budete gladni, pogledajte na platformi gde se nalazi najbliži restoran i šta je njihova posebna ponuda tog dana. Lep gest zahvalnosti svojim stalnim mušterijama, zar ne?

foto: Promo

Ukoliko ste i vi jedan od vlasnika sopstvenog biznisa, treba da se prijavite na besplatnoj platformi koja će vam pomoći da za vas saznaju i da vide vašu specijalnu ponudu, da možda postanu stalni kupci ili gosti. Kreirajte sami svoju ponudu OVDE.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.