KARAVAN IZAĐI MI NA TEGLU U KRUŠEVCU: Čarapani još jednom najbolji u teglanju
Čarapani još jednom najbolji u teglanju, Foto: Ljiljana Vukotic

TAKMIČENJE

KARAVAN IZAĐI MI NA TEGLU U KRUŠEVCU: Čarapani još jednom najbolji u teglanju

U oštroj konkurenciji pobedu je odnela harizmatična ekipa sjajnoj naziva “Deset ljutih sekretara”

Objavljeno: 12:54h

Tokom vikenda Kruševcem se širio miris jeseni i pečene paprike jer je u posetu stigao karavan Izađi mi na teglu. Na Trgu kosovskih junaka okupilo se 15 takmičarskih ekipa koje su prihvatile izazov organizatora i izašle na megdan varjačama kako bi pokazali ko pravi najbolji ajvar u Kruševcu.

U oštroj konkurenciji pobedu je odnela harizmatična ekipa sjajnoj naziva “Deset ljutih sekretara” koja se, pored činjenice da je dokazala da poseduje pobednički recept, istakla i po pesmama koje su članovi ekipe spevali u čast ajvaru i svom omiljenom karavanu.

foto: Ljiljana Vukotic

A ovako je kapiten pobedničke ekipe, Veroljub Todosijević proslavio pobedu svog tima: “Deset ljutih sekretara na tegli su opet, pola ljušte papriku ostalo ih pet. Pet ljutih sekretara ajvar već vri, i dok dvoje mešaju ostalo ih tri. Tri ljuta sekretara, lepa ko na slici, izađi mi na teglu to su pobednici!” – odrecitovao je publici nakon proglašenja.

foto: Ljiljana Vukotic

“Kruševac ne samo da je prestonica dobrog ukusa već je i prestonica dobre zabave! Ono što čarapani umeju da prirede našem karavanu zaista je nenadmašno. Još jednom su pokazali da su najbolji. Takmičarski štandovi bili su božanstveni, a ekipe raspoložene i noružane zdravim takmičarskim duhom” – kaže Ljiljana Vukotić, predstavnik organzatora karavana Izađi mi na teglu.

foto: Ljiljana Vukotic

Nakon Kruševca karavan nastavlja svoju potragu za najboljim receptom za srpski kavijar u Kraljevu, zatim Bačkoj Topoli, Subotici, Raškoj i još preko 20 gradova širom Srbje sve do 12. oktobra kada će okupiti sve pobednike u Beogradu na velikom finalu gde će će odlučivati o šampionima za 2019. godinu.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.