GASTRONOMSKI I VINSKI SPEKTAKL - FOOD & WINE SHOW – ODRŽAĆE SE 8. SEPTEMBRA NA SAVA PROMENADI!
Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival otvoren je u petak, 06. septembra karnevalskom povorkom Vinskim defileom u Knez Mihailovoj ulici u 12h, Foto: BETA/Milos Miskov

TOPLA PREPORUKA

GASTRONOMSKI I VINSKI SPEKTAKL - FOOD & WINE SHOW – ODRŽAĆE SE 8. SEPTEMBRA NA SAVA PROMENADI!

Festival će afirmisati privredne potencijale Srbije pre svega u oblasti tradicionalno važne proizvodnje hrane i sve najznačajnije proizvodnje domaćih vina, istakla je Marija Drašković, PR menadžer Udruženja „Centar Spektar“

Objavljeno:

Centralni deo Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festivala ,,Siđi do reke“ odložen je za nedelju 8. septembar usled najavljenih loših vremenskih uslova. Sajam hrane i vina Food & Wine Show održaće se od 14h do 21h na Sava Promenadi. Svečano otvaranje biće upriličeno u 14.30h, a planirani koncert Lene Kovačević počeće u 18h.

Belgrade Waterfront Good Food & Wine Festival otvoren je u petak, 06. septembra karnevalskom povorkom Vinskim defileom u Knez Mihailovoj ulici u 12h, a potom i konferencijom u prostoru BW Experience (Galerija Progres). Tom prilikom, velikom broju prisutnih medija, obratili su se predstavnici organizatora, Udruženja „Centar Spektar“.

-Belgrade Waterfront Good Food & Wine festival je projekat čiji je cilj promovisanje domaće privrede, kompanija i promocija srpskog turizma. Naša tradicionalna hrana, vina, ugostiteljstvo, ali i kultura i umetnost biće predstavljeni na Festivalu, uz učešće više od stotinu subjekata domaće privrede, g ostiju iz regiona, institucija, kompanija, relevantnih stručnjaka, medija i drugih partnera.

Festival će afirmisati privredne potencijale Srbije pre svega u oblasti tradicionalno važne proizvodnje hrane i sve najznačajnije proizvodnje domaćih vina, istakla je Marija Drašković, PR menadžer Udruženja „Centar Spektar“.

Sajam Food & Wine Show biće pravi spektakl, gastronomski i vinski užitak. Svoje najukusnije proizvode predstaviće 50-ak domaćih proizvođača vina i tradicionalne domaće hrane, a biće prisutni i izlagača iz regiona. Posetioci će u nedelju na sajmu moći da degustiraju brojne proizvode, a imaće priliku i da se zabave i uživaju u zabavnom i edukativnom programu Sajma. Na bini će se odvijati promocije i radionice na kojima će autentične priče o hrani i vinu ispričati kreativni tim portala „Stvar ukusa“ i poznate vinarije.

Uvečernjim satima atmosferu će upotpuniti plesačice plesnog studija i tamburaški orkestar. Vrhunac zabave na reci je velika žurka - koncert Lene Kovačević kojim se završava sajamski dan. Posetioce Festivala čekaju brojna iznenađenja kao i oko 10.000 poklona koje će podeliti učesnici, sponzori, prijatelji manifestacije i mediji.

Trodnevni događaj koji obuhvata brojne sadržaje, od sajamskih do edukativnih i zabavnih, odvija se pod pokroviteljstvom Grada Beograda, Sekretarijata za privredu, kompanije Belgrade Waterfront i uz podršku brojnih kompanija i medija.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.