MILICU JE PRE 25 GODINA MAMA OSTAVILA U KUTIJI NA ULICI: Ona ima poruku za bebu kojoj se to isto desilo na Žarkovu
Milica Nikolić, Foto: Filip Plavčić

POTRESNO!

MILICU JE PRE 25 GODINA MAMA OSTAVILA U KUTIJI NA ULICI: Ona ima poruku za bebu kojoj se to isto desilo na Žarkovu

Kada je imala pet godina, u vreme kada su bombe razarale našu zemlju, saznala je da njeni mama i tata nisu njeni biološki roditelji

Objavljeno:
Suzana Trajković
  • 550

Milica Nikolić, glumica iz Leskovca je dvadesetpetogodišnja devojka čija je životna priča mnoge dirnula. 

Kada je imala pet godina, u vreme kada su bombe razarale našu zemlju, saznala je da njeni mama i tata nisu njeni biološki roditelji. Oni su joj to potvrdili, a devojčica je nekoliko godina kasnije počela da odmotava svoje životno klupko i traga za istinom. 

Godinama kasnije saznala je da se prvobitno zvala Zorica Lazarević, i da joj je ime dato jer je rano u zoru, hladnog januarskog jutra pronađena u kutiji - u ulici kneza Lazara.

Iako su ljudi koji su je usvojili divni roditelji, ona je imala želju da nađe svoju biološku majku, samo s jednim ciljem. 

- Želim da joj postavim samo nekoliko pitanja. Zašto? Zašto me je ostavila? Da li mirno spava? Mada odgovor na to pitanje već i znam. Pa, ko može da spava mirno, ako je ostavio dete u januaru na ulici u kutiji... - rekla je Milica ranije za Espreso.

Kako se poslednjih dana stalno u medijima piše o bebi koja je ostavljena u kontejneru u Žarkovu, ali i ženi koja je to uradila, Milica nije mogla, a da za tu priču ne čuje, i da je ista i ne dirne. 

Putem portala Espreso, Milica, koja je doživela sličnu sudbinu, odlučila je da se obrati napuštenoj bebi...

Od njenih reči sigurno ćete se naježiti... Pogledajte šta ima da poruči dečaku koji je ostavljen u kontejneru: 

- Draga bebo, živa si, zdrava si! Ne znam kome ide ta zahvalnost, ali reći ću hvala. Napušten si od strane nekoga najrođenijeg, nemam srca da kažem gde i kako, ali ako budeš čitao jednog dana, znaj - nažalost nisi jedini i nisi sam. Ja neću osuti paljbu po toj ženi, pravda uvek mora biti zadovoljena i univerzum nekako uvek to sredi da svakog svoja kazna stigne.

- Ako se vratimo dvadeset pet godina unazad, jedna devojčica tek rođena, smrzavala se u kutiji na snegu. Priznajem ti, mnogo boli. Previše! Saznanje da te neko devet meseci nosio i umesto da te privije uz grudi, baci te! To je, dečače, rana koja će boleti na promenu vremena. Utehu mi pruža nada da će te usvojiti porodica i pružiti svu ljubav ovog sveta, kao što su i meni pružili. Zapamti, dete, istinu najveću na ovom svetu - Nije majka koja rodi, već ona koja čuva!

O svom životu Milica je napisala i roman. 

Tema romana "Koma" je, na neki način, autobiografska. Glavna junakinja knjige traga za svojim biološkim roditeljima, pošto je usvojeno dete, koje je to saznalo od druge dece.

foto: Printscreen/Facebook/Milica Nikolić

Šta vi mislite o ovome? Pišite nam u komentarima...

Bonus video: 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...
counterImg

Espreso.co.rs


Adria media