KU*VETINO RASPALA, J***M TE U USTA! Poznatu vlogerku NAPAO TAKSISTA i to DOK JE DRŽALA DETE U RUKAMA! (FOTO)
Emilija Milojević, Foto: Instagram

STRAVA I UŽAS!

KU*VETINO RASPALA, J***M TE U USTA! Poznatu vlogerku NAPAO TAKSISTA i to DOK JE DRŽALA DETE U RUKAMA! (FOTO)

Citirala je brutalne psovke koje joj je on uputio!

Objavljeno:

Emilija Milojević, popularna vlogerka, koja se na svom Jutjub kanalu uglavnom bavi šminkom, trikovima i savetima za negu, okačila je na Instagramu stori u kom je napisala da je napadnuta sinoć u Beogradu!

Mladu vlogerku, kako je napisala, napao je vozač "Naxis taksija", star oko 40 godina, i to dok joj je u krilu sedela dvogodišnja ćerka Aurora!

foto: Instagram

Citirala je brutalne psovke koje joj je on uputio!

- Ku*vetino raspala! Je*em te u usta! - izgovarao joj je taksista.

U razgovoru za Espreso, Emilija je otkrila kako se sve tačno desilo.

- Drugarica mi je poručila taksi od Zelenog venca jer ja nisam imala minute. Vozilo je stiglo, u njega sam ušla sa detetom, a na moje "Dobro veče" nisam dobila otpozdrav. Sve se odigralo sinoć oko 21 časova, a vozila sam se od Zelenog venca do Knjeginje Ljubice. Kako mi se vozač nije ni javio, nastavili smo vožnju ćutke, a ja sam Auroru sve vreme držala u krilu. U jednom trenutku drugarica me je pozvala i pitala gde sam, a ja sam pitala vozača za koliko stižemo na lokaciju. U tom trenutku on je počeo da urla na mene tako da sam mislila da će me pretući. Nisam se svađala jer nisam znala da li je spreman da me udari, pa sam sve vreme ćutala - priča Emilija za Espreso dodajući da tu nije bio kraj. Došlo je i do - fizičkog obračuna.

- Kada smo stigli na lokaciju, stao je 200 metara dalje. Nisam se bunila, ni nastavljala da se raspravljam iako je on sve vreme imao monolog pun uvreda upućenih meni. Počela sam da tražim novčanik po rancu, sa detetom u rukama, a on mi je besno odgurnuo pokazujući mi da što pre izađem napolje. Izašla sam iz taksija, vožnju nisam platila jer sam iz auta isterana. Nastavila sam dalje ulicom, a kad sam se našla sa drugaricom koja je preko telefona čula kako čovek urla na mene, skroz sam se slomila. Tada sam počela da se tresem i plačem, a ona je pozvala "Naxis" i prijavila im slučaj - priča Emilija za Espreso.

Kako je taksi poručen telefonom, bilo je po broju lako ustanoviti ko je vozač. Kasno uveče Emilija je dobila poziv od Nenada Gončića, direktora ovog preduzeća, koji je pozvao da se izvini u ime kompanije.

Gončić je u razgovoru za Espreso rekao da se sa Emilijom čuo, kao i da znaju ko je čovek koji je napao vlogerku.

- Incident nam je prijavljen nešto posle 21 sat, a Emiliju sam pozvao čim sam doputovao, nešto posle 23 časova. Izvinili smo se zbog incidenta. Inače, u pitanju je vozač koji je pre 11 dana dobio zaposlenje kod nas, a prešao je iz druge firme. Očekujemo ga na razgovoru, činjenica je da je do konflikta došlo, a ukoliko se utvrdi da se nedolično ponašao, biće sankcionisan.

foto: Instagram

To neće biti jedina kazna za bahatog taksistu.

Kako Emilija kaže za Espreso, očekuje informacije o vozaču koji ju je potresao kako bi ceo slučaj prijavila i - policiji.

- I dalje sam uzrujana, a toliko sati je prošlo. Isprva sam se pokajala što sam to tako ishitreno postavila na Instagram, ali su onda krenuli da mi se javljaju ljudi... Shvatila sam da nisam jedina njegova žrtva! Napadao je i druge, ljudi su mi pisali da tačno znaju o kome je reč.

Sa celim slučajem ću ići dalje samo sa jednim ciljem - da sprečim da neko ponovo bude njegova žrtva, kao što sam ja bila - zaključuje Emilija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / S.M. )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.