SPECIJALCI KOJI SU UHVATILI MONSTRUMA IZ JABUKOVCA DOŠLI KOD STEFANOVIĆA! Ministar je imao JAKU PORUKU za njih
Vlada Srbije, Foto: MUP

PONOS SRBIJE

SPECIJALCI KOJI SU UHVATILI MONSTRUMA IZ JABUKOVCA DOŠLI KOD STEFANOVIĆA! Ministar je imao JAKU PORUKU za njih

On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije

Objavljeno:

Potpredsednik Vlade Republike Srbije i ministar unutrašnjih poslova dr Nebojša Stefanović nagradio je danas novčano policijske službenike koji su rasvetlili četvorostruko ubistvo u Jabukovcu kod Negotina.

„Nagradio sam ove ljude koji su najzaslužniji za rasvetljavanje ovog slučaja i koji su jasno pokazali da ne postoji zločin koji će proći nekažnjeno. Ovo je tek jedan od primera koji pokazuje da u policiji radi veliki broj izuzetnih profesionalaca koji se bore da Srbija bude bezbedna i sigurna zemlja“, rekao je Stefanović.

foto: MUP

On je istakao da je ponosan na rad pripadnika Uprave kriminalističke policije, kako Službe za suzbijanje kriminala i Nacionalnog centra za kriminalističku forenziku, tako i onih koji rade na teritoriji Policijske uprave u Boru, koji su timskim radom i ogromnim zalaganjem u prethodne dve nedelje uspeli da rasvetle ovo teško krivično delo.

„Takođe, želim da se zahvalim svim policajcima u Srbiji, koji svojim neumornim svakodnevnim radom pokazuju da nema mesta za kriminal u našoj zemlji“, zaključio je Stefanović.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.