DIM IZNAD AUŠVICA JE SVETI, A IZNAD GAZE P**DIN DIM! Vedrana RUDAN BRUTALNO po JEVREJIMA na DAN HOLOKAUSTA (VIDEO)
Ovi današnji Židovi koji ubijaju Palestince, oni su potomci onih Židova koji su leteli u nebo i bili sapun, Foto: Youtube printscreen

neverovatna provokacija

DIM IZNAD AUŠVICA JE SVETI, A IZNAD GAZE P**DIN DIM! Vedrana RUDAN BRUTALNO po JEVREJIMA na DAN HOLOKAUSTA (VIDEO)

Kad će Židovi najzad prestati biti Židovi i postati ljudi

Objavljeno:

Riječka spisateljica Vedrana Rudan objavila je autobiografiju "Ples oko sunca" (Laguna), u kojoj je iznela niz zanimljivosti iz svoje karijere, a pogotovo su interesatni delovi koji nisu direktno vezani za njene knjige.

Tako je objasnila da je početkom dvehiljaditih dobila ponudu od TV Nova da snimi komentare od par minuta koji bi se emitovali direktno pre Dnevnika. Ti komentari su trebali da budu kontroverzni i žestoki, baš u stilu Rudankinih kolumni i knjiga - bez dlake na jeziku.

Autobiografija Vedrane Rudan
Autobiografija Vedrane Rudanfoto: Printscreen

Tako je Vedrana snimila prilog koji je govorio o tome zašto mrzi Jevreje, a koji je emitovan na Dan sećanja na žrtave holokausta.

- Pitam se ovih dana zašto je dim iznda Aušvica večni dim, a dim iznad Gaze - pizdin dim? Ovo nek' ostane među nama, moj otac je u Jasenovcu pokušavao batom zauvek rešiti židovsko pitanje. Da li to znači da sam ja doveka zločinac? A ovi današnji Židovi koji ubijaju Palestince, oni su potomci onih Židova koji su leteli u nebo i bili sapun. Da li su oni zbog toga žrtve doveka? Pa su onda Palestinici žrtve - žrtve? I vi i ja znamo napamet priču o Ani Frank, ona je bila u onom potrkrovlju, pa je imala tamnu kosu, tamne oči... Meni je najdraža ona njena rečenica: "Kad će Židovi najzad prestati biti Židovi i postati ljudi". To je pitanje svih pitanja. Anu znate, a vidite o Jahi Hajeku pojma nemate. To je palestinski dečačić kojeg su ubili Židovi, ali ga nisu pretvorili u mleveno meso, nego je mali imao sreću pa je mrtav ostao u jednom komadu. Onda su Židovi njegovoj baki dozvolili da ga identifikuje. I baka je bila jako zahvalna, i rekla je da će čak napisati pismo i reći: "Hvala, Židovi, na takvoj milosti". Ako to nije priča, onda stvarno ne znam šta je priča. Međutim, na CNN-u je nećete videti. I zato me raduje, na neki način, što će na ekranu biti ispisana imena malih mrtvih Palestinaca, videćete grobove, videćete leševe, i možda ćete shvatiti vi, a možda i ja, koliko može biti opak dim i kad je samo - pizdin dim - ispričala je Vedrana pred kamerama, a ostatak ovog priloga pogledajte u videu.

Ova emisija emitovana je samo jednom i Vedrana je odmah nakon nje, kako piše u svojoj knjizi, dobila otkaz na TV Nova koja je u to vreme, po njenim tvrdnjama, bila u vlasništvu jevrejskog kapitala.

Ipak, pošto je imala dobar ugovor, uspela je, takođe priznaje, da naplati svoj honorar od par hiljada evra koji joj je bio obećan na početku saradnje.

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! PROCURIO DOSAD NEVIĐEN SNIMAK MILOŠEVIĆA PRED ODLAZAK U HAG: Mirno razgovarao sa policajcima, čak je i CIGARETU zapalio! A evo kako se jedan stražar poneo prema njemu (VIDEO)

(Espreso.co.rs/D.K.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.