SALATA VIŠE NIJE IN, BOGOLJUB IMA NOVI SRPSKI BREND: Pogledajte šta je JEO na minhenskom AERODROMU (VIDEO)
Bacio se na uživanje u specijalitetu koji mu je poklonila jedna obožavateljka iz dijaspore, Foto: Printscreen

ništa bez njega

SALATA VIŠE NIJE IN, BOGOLJUB IMA NOVI SRPSKI BREND: Pogledajte šta je JEO na minhenskom AERODROMU (VIDEO)

Moja Mara se protivila da je probamo na aerodromu ali ja nisam mogao da odolim tom čarobnom mirisu

Objavljeno: 20:36h

Bogoljub Karić je poznat po svojim inventivnim idejama, kako poslovnim, tako i svakodnevnim. Njegova glavna ideja je kako da brendira Srbiju, pa tako putujući po svetu na sve načine pokušava da reprezentuje svoju domovinu.

Na minhenskom aerodromu se pojavio ležerno obučen u trenerku i bacio se na uživanje u specijalitetu koji mu je poklonila jedna obožavateljka iz dijaspore.

O čemu se radi?

- Na aerodromu u Minhenu smo upoznali našeg čoveka, srpskog zeta Majkla, čija je žena naša Crnogorka Bojana, oduševio se, sačekao nas je na Minheskom aerodromu kada smo kretali nazad sa domaćom vrućom projom. Njegova supruga, naša Bojana je spremila VRUĆU proju za nas i poslala nam po njenom Majklu - napisao je Karić na društvenim mrežama, potom dodavši:

- Moja Mara se protivila da je probamo na aerodromu ali ja nisam mogao da odolim tom čarobnom mirisu domaće proje. U avionu su je odmah razgrabili, proja je naš najjači brend, najzdraviji hleb i najbolja hrana na kojoj smo i mi i naši stari odrasli. Nešto najzdravije što možete da pojedete od peciva. Hvala Bojana na ovakvom ispraćaju iz Nemačke. Naši ljudi gde god da se nalaze bilo da je Kina, Rusija, Australija, Nemacka, Detroit, Amerika, naši BALKANCI će vas uvek srdačno dočekati, podeliće sa gostom sve što imaju.

Svoje oduševljenje projom Bogoljub je pretočio i u video:

BONUS VIDEO:

EKSKLUZIVNO! Prvi snimak Nadežde Biljić ispred Urgentnog centra posle prebijanje: Ja ništa nisam KRIVA (KURIR TV)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.