SVI ME OSUĐUJU JER SAM DALA SRBINU! Žalosna ispovest MLADE HRVATICE
Hrvaticu blate u Zagrebu jer je spavala sa Srbinom, Foto: Profimedia

ispovest

SVI ME OSUĐUJU JER SAM DALA SRBINU! Žalosna ispovest MLADE HRVATICE

Provela sam tri najlepše nedelje u svom životu, tog vrelog varljivog avgusta u glavnom gradu "omražene" Srbije

Objavljeno:

Rođena sam i odrasla u Zagrebu. Iz bogate porodice sam, živeli smo blizu Tuškanca, elitno zagrebačko naselje. Kada sam napunila 18 godina, odlučila sam da dođem u Beograd kod svoje rođake.

Volim da putujem po regionu. Tako sam vaspitana. Moji roditelji su jugonostalgičari i uvek su me učili da poštujem sve balkanske narode, jer, da se ne lažemo, svi smo isti.

Izašla sam sa rođakom u provod koji je počeo u Skadarliji, a onda smo, posle nekoliko pića, otišle u jedan klub koji je bio prepun. Tamo smo se našle sa njena dva prijatelja.

Jedan od njih mi je odmah privukao pažnju. Bio je visok, naočit, sa osmehom koji bukvalno obara sa nogu. Onako pripita počela sam da mu se nabacujem. I on je vrlo brzo reagovao na moj šarm. Posle nepunih 15 minuta poznanstva ljubili smo se strastveno.

Završili smo kod njega u stanu. Celu noć smo vodili ljubav. Nikad se u životu brže nisam zaljubila.

On je tek krenuo na fakultet, kao i ja. Provela sam tri najlepše nedelje u svom životu, tog vrelog varljivog avgusta u glavnom gradu "omražene" Srbije. Bio je nežan, duhovit i moram da kažem, sjajan ljubavnik.

Kada smo se rastajali na autobuskoj stanici, mislila sam da će mi eksplodirati srce. Zakleli smo se da ćemo ostati u kontaktu.

Ipak, veze na daljinu veoma teško funkcionišu. Noćima sam čekala njegov poziv na Skajpu. Vremenom su se pozivi proredili, a onda mi je javio da je pronašao novu devojku.

Od tada je prošlo dve godine, koliko mi je i bilo potrebno da ga prebolim. Sada imam novog dečka koji je preslikan on. Mnogi prijatelji iz Zagreba su mi zamerili što sam bila sa Srbinom.

Ja sam im prosto odgovorila da je pre svega on prvo čovek, pa uz to, još i strastveni, nežni Balkanac.

Čitam po medijima da se kao opet nešto svađamo. Želim svima da poručim: Okanite se gluposti. Ljubav uvek može da pobedi, samo je potrebno da joj se pruži šansa. Jeste fraza, ali je istina.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.