Svaka čast: Naprednjak, gradonačelnik Zrenjanina pustio u rad pet klupa, poklon iz donacija! (FOTO)

U SUSRET PROLEĆU

Svaka čast: Naprednjak, gradonačelnik Zrenjanina pustio u rad pet klupa, poklon iz donacija! (FOTO)

Gradonačelnik Janjić je čestitao studentima njihov dan i rekao da je tokom nedavne posete fakultetu razgovarao sa studentima o njihovim potrebama
Objavljeno: 22:54h

Tehničkom fakultetu "Mihajlo Pupin" u Zrenjaninu su danas, na Dan studenata, uručene klupe, koje je obezbedila izraelska kompanija Aviv Arlon. Događaju su prisustvovali gradonačelnik Zrenjanina Čedomir Janjić, funkcioner Srpske napredne stranke i njegov zamenik Saša Santovac, a poklon je predala direktorka marketinga Aviv-a za Srbiju, Danka Gladović. Sramota je što ne mogu na fakultet jer sam u invalidskim kolicima! Miličina poruka podigla je celu Srbiju! (FOTO) Zrenjaninskom fakultetu je donirano 5 klupa, koje su postavljene ispred zgrade, a kako je pomenula Gladović, veoma su zadovoljni što su u saradnji sa Gradom pronašli šta je to potrebno Zrenjanincima i studentima. Ona je rekla da je ovo samo jedna u nizu donacija koje ova izraelska kompanija planira u narednom periodu.

zrenjanin.rs
Gradonačelnik Janjić je čestitao studentima njihov dan i rekao da je tokom nedavne posete fakultetu razgovarao sa studentima o njihovim potrebama, te na koji načim im se može olakšati školovanje: - Zamolili su me da Grad obezbedi klupe u njihovom parku, te sam zbog toga kontaktirao Aviv koji nam je izašao u susret. Drago mi je da postoje društveno odgovorne kompanije u našem gradu koje pokušavaju da pomognu našim institucijama na ovakav način. Kao što sam više puta pominjao, Gradu Zrenjaninu i ovoj lokalnoj administraciji cilj je što više studenata u našem gradu.
zrenjanin.rs
Profesor dr Milan Pavlović, dekan fakulteta je kazao da je današnji dan važan za studentsku populaciju jer su oni značajan postulat razvoja društva, te je ovo značajan dan za grad i celu zemlju: - Mi podržavamo i dajemo značajna doprinos Danu studenata, a kao što vidim i kompanija Aviv, koja nam je donirala klupe. Napravili su gest dobre volje prema studentima i nadam se da ćemo nastaviti saradnju - istakao je dekan i dodao :
zrenjanin.rs
- Studentima bih poželeo da po završetku fakulteta pronađu posao u našoj zemlji, a tu bih poruku poslao svima koji vode ovu državu, da stvore uslove kako bi deca ostajala ovde. Ako nastavimo da ih gubimo, nećemo imati sa kim da idemo napred - zaključio je Pavlović.
zrenjanin.rs
Na poklonu se u ime studenata zahvalila Zorana Kojić, studentkinja-prodekanka: - Posebno je lepo što je Aviv Park fakultetu baš na Dan studenata predao ovako divne klupe i mislim da će svi studenti biti zadovoljni što je Grad odgovorio na naše zahteve. Kada se otvori zadnji deo fakulteta takođe bi bilo dobro da se na sličan način uredi - kazala je ona. Tehnički fakultet "Mihajlo Pupin" ima devet studijskih programa i 1700 studenata koji će danas proslaviti Dan studenata na svečanosti organizovanoj u Studentskom domu u Zrenjaninu. (Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.