ĆERKA MERIME NJEGOMIR U AKCIJI: Tapka se, vibrira i govori JA VOLIM NOVAC! (VIDEO)
Jelena Njegomir Grahovac "priziva" bogatstvo, Foto: Printscreen/Twittter/lastavica

da li je realna?

ĆERKA MERIME NJEGOMIR U AKCIJI: Tapka se, vibrira i govori JA VOLIM NOVAC! (VIDEO)

Podsetimo, protiv Ane Bučević je hrvatsko ministarstvo zdravlja podnelo krivičnu prijavu zbog nadrilekarstva, pa joj je prema svemu sudeći upravo zbog toga "opao posao" u domovini

Objavljeno:

Nakon što se u medijima spekulisalo kako je Jelenu Njegomir Grahovac (ćerka čuvene Merime Njegomir) neformalna naslednica motivacione govornice Ane Bučević, o tome su počele da svedoče i društvene mreže.

Naime, Jelena Njegomir Grahovac, sve češće objavljuje videe i fotografije nalik onim koje na svojim mrežama ima i Ana Bučević, što nije promaklo ni budnom oku tviteraša.

- I mi Anu Bučevic za trku imamo, samo u formi ćerke Merime Njegomir --> Jelene Njegomir, ne mo gu - napisala je tviterašica, podelivši jednu od objava gore pomenute.

Koliko može da se primeti i razume, Jelena Njegomir Grahovac, pokušava da prizove bogatstvo.

Podsetimo, protiv Ane Bučević je hrvatsko ministarstvo zdravlja podnelo krivičnu prijavu zbog nadrilekarstva, pa joj je prema svemu sudeći upravo zbog toga "opao posao" u domovini. Stoga njena neformalna naslednica Jelena Njegomir Grahovac nastoji da joj razvije posao u Srbiji, budući da u Hrvatskoj više nije dobrodošla.

Metode Jelene Njegomir Grahovac svrstavaju se u naučno nepriznatu tehniku emocionalne slobode ili "psihološke akupresure", a uključuju "tapkanje" i "vibracije" (lupkanje po tačkama na telu dok se izgovaraju afirmacione poruke, kako smo mogli i da vidimo na videu iznad) pomoću kojih navodno leči mentalne i fizičke probleme. Istim metodama služi se i njena zasad slavnija koleginica Ana Bučević.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.