HUMANITARNA TRAIL TRKA NA JAHORINI
Druga po redu ljetna humanitarna “Trail trka za život”., Foto: Promo

Pravo učešća na trci imaju sve zdrave i fizički sposobne osobe

HUMANITARNA TRAIL TRKA NA JAHORINI

Svi prihodi prikupljeni od trke su namijenjeni u humanitarne svrhe za pomoć u radu humanitarnim udruženjima "Sunce" sa Pala i "Srce za djecu" iz Sarajeva

Objavljeno:

Olimpijski centar Jahorina najavljuje drugu po redu ljetnu humanitarnu “Trail trku za život”.

Ova trail trka dužine 12 km će se održati u subotu, 10. avgusta sa početkom u 11:00 časova i ima za cilj da pored takmičenja, odlične atmosfere i dobrog provoda na Jahorini ispuni očekivanja svih učesnika, a to je ogromna humanost prema bližnjima – jedna od misija našeg življenja.

Svi prihodi prikupljeni od trke su namijenjeni u humanitarne svrhe za pomoć u radu humanitarnim udruženjima "Sunce" sa Pala i "Srce za djecu" iz Sarajeva. Humanitarna trail trka, sa 20 prepreka ,3 okrepne stanice i usponom od 600 m, čija kružna ruta vodi kroz najatraktivinije predjele na Jahorini će početi kod Ciljne kuće gdje je takođe i ciljna ravnina.

Pravo učešća na trci imaju sve zdrave i fizički sposobne osobe starije od 16 godina. Kotizacija za učešće je najmanje 15 KM i prijave za trku su već sada moguće na .https://www.oc-jahorina.com/trail-trka-za-zivot/

Svi učesnici trke će dobiti posebno dizajnirane drvene medalje i startne pakete, dok će tri najbrže žene i tri najbrža muškarca dobiti simbolične nagrade. Za uspješnost trke i zadovoljstvo svih takmičara pored Olimpijskog centra Jahorina pobrinuće se i sponzori trke:

BeoSport, PlanetBike, GamaPrint, Gradska Pijaca Pale, Bat Hotel i Onogošt.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.