ŠRAFCIGEROM SMO ISKOPALI DOKAZ O ISTINITOSTI BIBLIJE! Miroljub Petrović opet lupa za sve pare (VIDEO)
Miroljub Petrović drži svoj "arheološki dokaz", Foto: Printscreen/Youtube/Happy TV

DA LI JE REALAN?

ŠRAFCIGEROM SMO ISKOPALI DOKAZ O ISTINITOSTI BIBLIJE! Miroljub Petrović opet lupa za sve pare (VIDEO)

Drugi arheolozi su ovo takođe otkrili, ali nisu smeli to da kažu, tvrdi on

Objavljeno: 17:07h

Nadrilekar Miroljub Petrović, u poslednje vreme aktivan je na Jutjubu. Svojim kontroverznim izjavama ne prestaje da zapanjuje, a ovoga puta nadmašio je samog sebe.

Naime, on je u studio Hepi televizije doneo arheološke dokaze o, kako kaže, istinitosti Biblije, ali i uništenju Sodome i Gomore, ni manje ni više nego iskopane šrafcigerom i čekićem.

- Ovo otkriće je iz Izraela. Slušao sam dosta o tome. Bio sam sa svojom ekipom na lokalitetu, pa smo radili iskopavanja. To svako može, jer toga tamo ima mnogo. Mnogi su čuli za gradove Sodom i Gomor, gradove bluda i nemorala. Oni su bili uništeni. Priča se kako je to izmišljena priča, kako Biblija nije tačna. No, takođe se govori da kada bezakonje i nemoral na zemlji bude veliko da će Bog da interveniše i da će nemoralne ljude da počisti sa zemlje - priča Miroljub Petrović.

Dodaje kako se na jednom mestu u Izraelu vidi pet belih tačaka iz vazduha, koje tu stoje kao svedočansto na uništenje Sodome i Gomore.

- To nije šljunak, to je gips. To su strukture od gipsa. U Bibliji piše da je tvorac pet gradova uništio vatrom i sumporom sa nebesa, znači padala je kiša od sumpora i vatre i uništila je tih pet velikih gradova nemorala. I zaista ako izložite taj šljunak sumporu on se pretvori u gips. Mi smo taj gips kopali sa šrafcigerom i čekićem. Našli smo pet sumpornih loptica, koje sam ja ovde izneo - priča Petrović.

Loptice od sumpora, koje je Miroljub Petrović doneo u studio
Loptice od sumpora, koje je Miroljub Petrović doneo u studio foto: Printscreen/Youtube/Happy TV

"Sumporne loptice" izgledaju kao kamenčići, ali Miroljub Petrović ubeđen je kako je sadržina ovih loptica sumporna, te kako se radi upravo o sumporu koji je uz vatru "sa nebesa" uništio Sodomu i Gomoru.

- Studirao sam geologiju, ali ne morate da budete geolog za ovo. Dovoljno je malo poznavanje hemije da biste znali sastav ovog - tvrdi Petrović.

On je kako kaže i sam proverio hemijski sastav ovih "loptica".

Dodaje kako se ovde radio o "arheološkom nalazu da je Sodom i Gomor bio uništen, ali i da je Biblija istinita".

Takođe, kako kaže drugi arheolozi su ovo takođe otkrili, ali nisu smeli to da kažu.

- To se krije, isto kao što se kriju dokazi iz prethodnog rata. U domenu arheologije i istorije, priča se da smo mi nastali od majmuna, da je čovek evoluirao, da Sveto pismo nije tačno. Arheologija i nauka pokazuju da je tačna ona istina koja je zapisana u Svetom pismu. Da su gradovi Sodom i Gomor uništeni. Ima tačno tih pet uništenih gradova gde možete da dođete i iskopavate na hiljade ovih loptica - priča Petrović pokazujući na svoj "arheološki dokaz".

Miroljub Petrović osvrnuo se još tu i tamo na to kako su "Srbi nebeski narod", te kako svi mi treba da budemo na oprezu od onoga što je on dokazao da se desilo, a što bi moglo ponovo da se desi, jer je tako najavljeno u Svetom pismu. A, sada je kako kaže, on sam dokazao da je istorija zapisana tamo istinita.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.