U BEOGRADU SE DANAS ODRŽAVA TRKA ELEKTRIČNIM BICIKLAMA: Poruka koju ONI šalju je JAKA
Električni bicikl, Foto: Profimedia

humanost na delu

U BEOGRADU SE DANAS ODRŽAVA TRKA ELEKTRIČNIM BICIKLAMA: Poruka koju ONI šalju je JAKA

Kampanja i ove godine ima humanitarni karakter, a samo učestvovanje u trci “Uzmite najbolje od sunca” obezbediće prikupljanje sradstava za doniranje najnovijeg električnog bicikla

Objavljeno: 11:41h

U nastavku edukativne kampanje Ne budi crven kao rak biće organizovana revijalna- humanitarna trka električnim biciklima pod nazivom “Uzmite najbolje od sunca”.

Cilj je da što više građana dobije sve važne informacije u borbi protiv štetnog sunčevog zračenja, pa će u četvrtak na platou kod glavnog ulaza u TC Ušće biti postavljeni informativni štandovi, dermatolozi i pedijatri koji će biti na raspolaganju za korisne savete, a organizatori će deliti edukativne brošure, majice, peškire, balone i kreme za sunčanje.

Kampanja i ove godine ima humanitarni karakter, a samo učestvovanje u trci “Uzmite najbolje od sunca” obezbediće prikupljanje sradstava za doniranje najnovijeg električnog bicikla. Zahvaljujući Prvoj studentskoj humanitarnoj fondaciji “Osmeh na dar”, ta donacija će biti dodeljena jednoj višečlanoj socijalno-ugroženoj porodici iz Srbije. Trka će biti štafetna sa zanimljivim preprekama, a imaćemo dve ekipe:

Zelene će predvoditi naši poznati doktori;

Žute će predvoditi brojni novinari medijskih kuća;

Domaćin programa biće voditeljka RTS Dragana Kosjerina, a specijalne sudije košarkasi Rade

Zagorac (KK Partizan) i Aleksa Radanov (KK Crvena Zvezda).

Dr Vladimir Simić - Hitna pomoć Beograd i dr Nevenka Dokmanović- dermatolog, biće na raspolaganju prisutnima za besplatne savete o zaštiti od štetnog sunčevog zračenja.

Za sve učesnike i posetioce pripremili smo brojne zanimljive poklone, kao i edukativni materijal na temu sunčevog zračenja i kako da uzmete najbolje od sunca. Hajde da pomognemo zajedno onima kojima je to potrebno! Pomozite nam da podignemo svest o zaštiti od sunčevog zračenja, ekologiji i humanitarnom radu.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.