OŠTEĆEN VAM JE AUTO U NEVREMENU NA HALKIDIKIJU? Ovako ćete kući iz Grčke, morate znati koliko će TO DA VAS KOŠTA
Nevreme u Grčkoj, Foto: Kurir

stravična oluja u grčkoj

OŠTEĆEN VAM JE AUTO U NEVREMENU NA HALKIDIKIJU? Ovako ćete kući iz Grčke, morate znati koliko će TO DA VAS KOŠTA

Članovi Auto-motro saveza Srbije, kojih ima skoro 100.000, mogu svoje oštećeno vozilo koje nije u voznom stanju da besplatno odšlepaju ili do najbližeg servisa ili do mesta prebivališta

Objavljeno: 13:12h

Naši državljani koji su imali nesreću da im veliko nevreme u Grčkoj ošteti automobil imaju dva izbora: ili da ga u toj zemlji i poprave ili da svoje vozilo došlepaju do svog prebivališta u Srbiji.

Najjeftinije šlepovanje košta evro po kilometru, uz plaćanje putarina, mostarina... Sve šlep-službe naplaćuju prevoz vozila samo u jednom smeru. To znači da ako je vozilo udaljeno 500 kilometara od mesta prebivališta, plaća se evro po kilometru samo u jednom smeru, pišu Novosti.

Članovi Auto-motro saveza Srbije, kojih ima skoro 100.000, mogu svoje oštećeno vozilo koje nije u voznom stanju da besplatno odšlepaju ili do najbližeg servisa ili do mesta prebivališta.

Vlasnici vozila koja imaju kasko osiguranje, u slučaju da im je vozilo oštećeno u elementarnoj nepogodi, moraju da dobiju zapisnik od grčke policije. U svakom slučaju, preporuka je da se odmah kontaktira sa osiguravajućom kućom kod koje je vozilo osigurano.

I ostali, teoretski, takođe mogu da naplate štetu, ali samo ukoliko lokalna zajednica gde je šteta nastala predviđa isplatu odštete na vozilima u tim slučajevima.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.