PREMINULE IZNOSE KROZ PROZOR BOLNICE! Zabranili da kovčeg prođe kroz vrata, HAVARIJA U POŽAREVCU (VIDEO)
Iznošenje mrtvačkog sanduka iz bolnice, Foto: Printscreen/Facebook

da li je ovo realno?

PREMINULE IZNOSE KROZ PROZOR BOLNICE! Zabranili da kovčeg prođe kroz vrata, HAVARIJA U POŽAREVCU (VIDEO)

"Požarevačka bolnica. Dva'es' prvi vek, iznošenje mrtvaka kroz prozor", nezadovoljno je prokomentarisao jedan od muškaraca koji je učestvovao u iznošenju mrtvačkog sanduka kroz prozor, i u utovaru istog u pogrebnički kombi.

Objavljeno:

Ova scena, zabeležena je, 4. jula, kako je pred kamerom kazao jedan od aktera ovog bizarnog događaja, očigledno negodujući što je deo ovakve nedostojanstvene radnje.

- Videli ste na današnji dan, 4. jul 2019, iznošenje mrtvaka kroz prozor. Hvala direktoru, ko odlučuje o tome. Zadnja počast mrtvacima, kako se izbacuju. Toliko - kazao je on.

Pozvavši pogrebno preduzeće, čije je ime bilo ispisano na kombiju, saznali smo da je nezadovoljni mladić rođak preminulog, a da je situacija u kapeli požarevačke bolnice u rasulu od početka ovog meseca.

- Kapela je normalno radila do 1. jula, a onda je istekao ugovor sa bolnicom, sad se ne zna ko će je preuzeti. Ne znamo kome da se obratimo, a ne vidim rešenje u skorijem periodu - kazao nam je Aca Stevanović iz ovog pogrebnog preduzeća.

On je dodao i da i druga pogrebna preduzeća imaju problem od prvog jula, i da i oni moraju da "posluju" na ovaj bizaran način.

Pitali smo ga da nam kaže još nešto o situaciji sa snimka.

- Ja nisam bio tamo, ali kolega mi je rekao da im je glavna sestra zabranila da se mrtvak iznosi na vrata, i da ju je podržalo obezbeđenje, pa su morali kroz prozor.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.