Boris Malagurski: Mladima su danas uzor starlete i kriminalci, a nekada su to bili Tihi i Prle! (VIDEO)

espreso intervju

Boris Malagurski: Mladima su danas uzor starlete i kriminalci, a nekada su to bili Tihi i Prle! (VIDEO)

- Ako pogledamo, danas su uzori mladim ljudima kojekakve starlete i kriminalci poput Kristijana i tako dalje - priča Boris
Objavljeno: 13:18h

Mladi reditelj Boris Malagurski, jedan je od malobrojnih koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim. ESPRESO TVITER Boris Malagurski: Sigurno sam ludak kad pričam ovo, ali neću da ćutim! (VIDEO) Što svojim stavovima na Tviteru i Fejsbuku, što svojim filmskim ostvarenjima od kojih je možda najpoznatije " Težina lanaca ". O našoj državi, starletama, rijalitiju, ali i svom životu, Malagurski govori eksluzivno za Espreso.

Printscreen
A, mi smo mu pripremili neka fina pitanja. Zašto je nastao film " Težina lanaca 2"? - Nastao je zato što mislim da u prvom delu nismo dovoljno objasnili kako je ekonomija bivše Jugoslavije urušena kroz sprovođenje politike vašingtonskog konsenzusa. Ljudima bi trebalo objasniti na koji način je došlo do krize u kojoj se danas nalazimo.
Printscreen/You tube
Boris je napomenuo da nas uskoro očekuje i treći deo, što će obradovati publiku koja uživa u njegovim ostvarenjima. A mi smo onda prešli na malo drugačije teme. One političke. Na Tviteru si pomenuo da se troumiš za koga ćeš da glasaš. Šta to znači? - Ima neke tri opcije koje meni deluju prihvatljivo, u ekonomskom pogledu. Sve zavisi od ekonomije. Važno je da građani shvate da smo mi kovači svoje sudbine.
Printscreen/You tube
Kada bi se stvorili savršeni uslovi da se kandiduješ za neku političku poziciju, da li bi to uradio? - Ne savršeni uslovi, već kritična masa. To je određen broj ljudi čija su razmišljanja i stavovi kristalno jasni. Za sebe kaže da je više Fejsbukaš nego Tviteraš, a o rijalitijima u Srbiji i Sandri Meduzi... Da je ulazak u bilo koji rijaliti jedini način da egzistencijalno opstaneš, da li bi ušao?
Printscreen/You tube
- Ne, ne bih nikada pristao da budem u bilo kojem rijalitiju jer mislim da uništavaju sistem vrednosti našeg društva. Ako pogledamo, danas su uzori mladim ljudima kojekakve starlete i kriminalci poput Kristijana i tako dalje. Video sam tu neku devojku - Sandra Meduza. Njoj su uzori Tijana Ajfon, Stanija...nekada su mladima bili uzori Tihi i Prle. Jesi li video snimak Sandre Meduze? - To je katastrofa! Da li ona ima nekog pametnog u životu ko bi joj rekao " nemoj to da radiš" ? Jesi li stvarno doveo kozu ispred Pinka? - Da, postoji i snimak. Ono što je zanimljivo je da ovca nije htela da uđe. Koza jeste. Farma je mesto za te životinje, a ne za ljude. Drogu nikada nije probao, a Srbiju za 20 godina vidi ovako:
Printscreen/You tube
- Vidim prosperitetniju, srećniju i radosniju Srbiju. Ta promena će se desiti, ali ona zavisi od nas. Ja mogu da živim gde hoću, ali ostajem ovde jer verujem da Srbija ima potencijala. Voleo bih da moja deca odrastu u našoj zemlji. O velikim pretnjama pojedinih ljudi, svom mišljenju o Brankici Stanković, o slučaju Brisa Tatona, teorijama zavere, ukidanju emisija na Hepi televiziji i mnogim interesantnim stvarima, Boris nam je otvoreno govorio. Sve to možete čuti i videti u intervjuu, koji je specijalno za Espreso dao Boris Malagurski.


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.