NE UMEM DA SE PROVEDEM U GRČKOJ, KEVE MI: Momak je preživeo letovanje GOLORUK! Kad saznate kako, klanjaćete mu se
Ilustracija / Sezona letovanja je uveliko u toku, Foto: Printscreen Youtube

neverovatno

NE UMEM DA SE PROVEDEM U GRČKOJ, KEVE MI: Momak je preživeo letovanje GOLORUK! Kad saznate kako, klanjaćete mu se

Mene to keva i ćale ništa nisu naučili!

Objavljeno: 17:37h

Zaboli me mozak kad čitam šta je sve neophodno da se pripremi pre letovanja - kaže muškarac dok se priprema za letovanje.

Sezona letovanja je uveliko u toku, ljudi koriste društvene mreže kao savetnika gde i kako letovati, na grupama posvećenim Grčkoj svakodnevno se postavi dosta pitanja na ovu temu, a neka od njih su zaista bizarna. To je primetio i D. S, koji kaže da je zbog ovakvih Fejsbuk grupa zaključio da on, zapravo, ne zna da letuje.

"Ja ne umem da letujem! Keve mi! Mislio sam da znam, u stvari, bio sam ubeđen da sam apsolvirao letovanje u Grčkoj! Da nije ovih grčkih grupa, nikad ne bih saznao sta sve nemam pojma i šta sam sve propustio. Ali moram da kažem, nisam ja kriv! Tamo sedamdesestih, keva nas pokupi, spakuje nas u kola, prespavam put do Grčke i probudim se u Platamonu znojav kao da su me iz mora izvadili. Obuče mi kupaće gaće, opiči me po bulji i kaže: "Aj marš napolje!" Kakvi Autani i komarci, klima uređaji i ostalo, ćuti i uživaj.

Ovo sad, nemam pojma da postoje imena plaža i da je fensi obići ih sve, nisam znao šta sve mora da se nosi od hrane, pića, da li doktori znaju srpski, da li ima "Lidl", da li je u Grčkoj prljava voda. Zaboli me mozak kad čitam šta je sve neophodno da se pripremi pre letovanja, šta treba raditi na letovanju, koje informacije su obavezne pre, za vreme i posle boravka u Grčkoj, meteorolški izveštaji samo pljušte, prognoze vremena, toplota vode, visina talasa u cm...

Mene to keva i ćale ništa nisu naučili, i ja i dan danas idem da letujem kako sam video od njih, ali kužim da grešim! Pa ja idem i išao sam u Grčku nepripremljen, totalno nezaštićen od svih nedaća koje letovanje u Grčkoj kao takvo nosi sa sobom. I da vam kazem, samo me prođe neka jeza niz leđa kad se setim. Uhvati me strah saznanjem da sam išao grlom u jagode na takve opasne poduhvate ne razmišljajući kakve sve opasnosti donosi letovanje u Grčkoj.

Pa ja sam imao sreće koliko sam težak, a nisam malo! Preživeti Grčku i letovanje gotovo goloruk, pa to je herojski čin!

Zaključak - JA NE UMEM DA LETUJEM (po novom)"

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/ Live from Greece)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.