TESLIN ŠTIT, NAJOPASNIJE ORUŽJE NA SVETU, PRODAJE SE PREKO OGLASA! Da li je ovo NAJLUĐA ponuda IKADA?
Oglas kakav još nije viđen, Foto: Printscreen

da ne poveruješ!

TESLIN ŠTIT, NAJOPASNIJE ORUŽJE NA SVETU, PRODAJE SE PREKO OGLASA! Da li je ovo NAJLUĐA ponuda IKADA?

Čuvena Teslina vatrena lopta, pored eventualnog fizičkog uništenja neprijateljskih oružja, može se ograničiti samo na uništenje logističkih ciljeva

Objavljeno: 15:23h

Ovih dana se pojavio jedan vrlo zanimljiv oglas koji može da predstavlja jako dobru šalu, ali i stvar za razmišljanje, u zavisnosti od toga kako gledate na stvari.

Naime, neko je, uredno dajući svoj broj telefona, napisao sledeće: "Imam prototip, tražim proizvođača za Teslin energetski štit".

Za one koji možda ne znaju, evo malog podsećanja na Teslin štit.

Tridesetih godina prošlog veka Tesla je objavio otkriće jednog bizarnog i strašnog oružja: zraka smrti i tzv. Teslinog štita. Međutim, tada više niko nije ozbiljno shvatao jednog već zaboravljenog genijalnog naučnika. Tesla nikada nije obelodanio tajnu ovih velikih pronalazaka. Amerikanci danas tvrde da su Sovjeti odavno otkrili i da koriste Tesline skalarne talase.

Time tumače činjenicu da su Sovjeti u razgovorima o SALT-u, 1975, neočekivano predložili ograničavanje daljeg razvoja novih oružja "strašnijih od svega što bi čovek mogao da zamisli". Jedno od ovih oružja je, kažu, i Teslin bacač, dovršen i testiran u fabrici oružja u Sarisaganu, za koji se tvrdi da je neka vrsta energetskog lasera ili akcelerator čestica. aj bacač mogao bi da bude Teslin skalarni aparat sa četiri oblika delovanja.

foto: Printscreen

Prvi oblik je Teslin štit, sferična energetska opna, razvijena preko velikog područja, kroz koju ništa ne može da prođe, a u dodiru sa njom svaki delić materije nestaje kao para. Kada bi se nekoliko ovih štitova postavili jedan iznad drugog, kroz njih više ne bi mogli da prođu ni gama zraci! Teslin štit se napaja iz Morejevog generatora, i tako mu je dostupna ogromna i besplatna energija. Drugi oblik je pulsar - jedna vrsta oružja, čije probe je, kažu, registrovao satelit Vela, u jugozapadnim delovima Afrike, 1979. i 1980. godine. Naučnici u Arecibo jonosferskoj laboratoriji u to vreme su registrovali poremećaje gravitacionih talasa iz pravca eksplozije.

foto: Printscreen

Kao što je i sam naslućivao, njegova najznačajnija istraživanja i ideje, kao što je ideja o bežičnom prenosu energije, najpre se ostvaruju u fabrikama oružja. Tako se među planiranim "sporednim" proizvodima, nalaze i oružja za uništavanje na daljinu. Ta čuvena Teslina vatrena lopta, pored eventualnog fizičkog uništenja neprijateljskih oružja, može se ograničiti samo na uništenje logističkih ciljeva...

BONUS VIDEO:

OVOJ RUSKINJI NI TRI MUSKETARA NE BI SMELA DA „IZAĐU NA CRTU“! Evo i zbog čega (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.