SRBIJA NA NOGAMA! OD DANAS DEŽURSTVO 24 SATA zbog najavljenih obilnih PADAVINA!
Reka / Ilustracija, Foto: Dragan Kadić

UZBUNA

SRBIJA NA NOGAMA! OD DANAS DEŽURSTVO 24 SATA zbog najavljenih obilnih PADAVINA!

Posle upozorenja RHMZ da se narednih dana očekuju obilne padavine operativni tim, koga čine predstavnici Sektora za vanredne situacije, "Srbijavoda", vojske i policije je sa predstavnicima lokalnih samouprava podigao stepen pripravnosti i od danas se uvodi dežurstvo 24 sata

Objavljeno:

Sednica Republičkog štaba za vanredne situacije, na kojoj su predložene mere koje se sprovode i formiran operativni tim održana je juče. Generalni direktor JVP "Srbijavode" Goran Puzović rekao je i da su sva nadležna vodoprivredna preduzeća na terenu. "Tehnika, oprema, džakovi, sve ono čime raspolažemo je raspoređeno da možemo za sat-dva da delujemo u bilo kom delu Srbije ako se opasnost pojavi", rekao je Puzović u subotu novinarima.

RHMZ je juče upozorio da se od ponedeljka do petka očekuje velika količina padavina, na jugozapadu, zapadu, severu i u centralnim delovima Srbije, od 80 do 120 litara po kvadratnom metru, na istoku i jugoistoku od 40 do 80. Od naredne subote biće, prema prognozi, toplije s retkom pojavom poslepodnevnih pljuskova i grmljavina.

BONUS VIDEO:

PODSEĆAO SE SVOG DETINJSTVA, A UPROPASTIO GA SADAŠNJOJ DECI! Evo zašto odraslima treba zabraniti da prilaze igračkama! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.