PROMENA VREMENA VEČERAS: Pažljivo tumačite ovu PROGNOZU VREMENA!
Kiša će padati i danas, Foto: Nemanja Pančić

KIŠOVITO PROLEĆE

PROMENA VREMENA VEČERAS: Pažljivo tumačite ovu PROGNOZU VREMENA!

Najniža temperatura kretaće se od četiri do osam stepeni, a najviša od osam do 15 stepeni Celzijusa.

Objavljeno:

U većem delu Srbije danas će biti pretežno oblačno, hladno i vetrovito, ponegde sa slabom kišom, na planinama sa slabim snegom, dok se posle podne predviđa postepeni prestanak padavina, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ).

Vetar će biti umeren i jak, severozapadni, u istočnim krajevima povremeno olujni. Najniža temperatura kretaće se od četiri do osam stepeni, a najviša od osam do 15 stepeni Celzijusa. Uveče i u toku noći očekuje se postepeno razvedravanje i slabljenje severozapadnog vetra.

U Beogradu će danas biti umereno do potpuno oblačno, hladno i vetrovito, još ujutro u pojedinim delovima grada sa slabom kratkotrajnom kišom, a u toku dana suvo. Vetar će biti umeren, povremeno jak, severozapadni, posle podne i uveče u slabljenju. Najniža temperatura biće oko pet, a najviša oko 13 stepeni Celzijusa.

Pobolјšanje biometeoroloških prilika doprineće relativnom smanjenju uobičajenih tegoba kod većine hronično obolelih i osetlјivih osoba. Izvestan oprez se savetuje srčanim i cerebrovaskularnim bolesnicima. Reumatski bolovi i depresija su moguće meteoropatske reakcije.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.