SRPSKA ŠTAMPA OD JUTROS U GRAČANICI!
Podseća se da novine nisu stizale pošto je vlada kosovskog premijera Ramuša Haradinaja donela odluku o uvođenju taksi od 100 odsto na svu robu koja dolazi iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine, Foto: Stefan Jokić

lepa vest

SRPSKA ŠTAMPA OD JUTROS U GRAČANICI!

Podseća se da novine nisu stizale pošto je vlada kosovskog premijera Ramuša Haradinaja donela odluku o uvođenju taksi od 100 odsto na svu robu

Objavljeno:

Posle pet meseci, na kioscima i marketima u Gračanici od jutros su se pojavili primerci svih srpskih dnevnih novina, objavila je Radio-televizija Gračanica.

Podseća se da novine nisu stizale pošto je vlada kosovskog premijera Ramuša Haradinaja donela odluku o uvođenju taksi od 100 odsto na svu robu koja dolazi iz centralne Srbije i Bosne i Hercegovine.

Pre dva dana je za Radio „Kosovska Mitrovica“ Zvezdan Mihajlović, predstavnik firme „KiM Beokolp“ koja distribuira štampu na Kosovu i Metohiji, potvrdio da je taksa od 100 odsto plaćena i da će štampa biti isporučena u punom broju za celu teritoriju Kosova i Metohije.

On je potvrdio da će štampa od ponedeljka biti u punom broju na svim prodajnim mestima, kao što je to bilo i pre uvođenja taksi, s obzirom na to da je postignuto kompromisno rešenje između izdavača i distributera.

Bonus video

(Espreso.co.rs/.sputniknews.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.