BEOGRAĐANI DALI SUD O PROFESOROVOM ŠAMARANJU UČENICE Deca su bezobrazna, roditelji nevaspitani, a profesori sluđeni
Deca su bezobrazna, roditelji nevaspitani, a profesori sluđeni, Foto: Facebook / Zvonko Obradović

reakcije

BEOGRAĐANI DALI SUD O PROFESOROVOM ŠAMARANJU UČENICE Deca su bezobrazna, roditelji nevaspitani, a profesori sluđeni

Izašli smo na ulicu i pitali Beograđane šta misle o slučaju koji je ovih dana šokirao Srbiju

Objavljeno:

Građani Srbije već danima bruje o slučaju koji je prošle nedelje uznemirio javnost. U ovom nemilom događaju profesor fizike Sedme beogradske gimnazije, Zvonko Obradović je ošamario učenicu.

Sve je počelo tako što se devojčica žalila na lošu ocenu koju je dobila na pismenom zadatku, a zatim je počela da psuje i vređa profesora i kako tvrdi on uštinula ga je, a zatim udarila kikom po očima. Nakon takve provokacije, profesor joj je u stanju neuračunljivosti lupio šamar. Dva učenika su skočila da ih razdvoje, nakon čega ga je jedan od njih tri puta udario pesnicom u predelu lica.

Kao i u svemu, Srbija se podelila po pitanju ovog događaja! Izašli smo na ulicu i pitali sugrađane na čijoj su strani, na strani učenice ili profesora.

Bilo je dosta onih koji kažu da je nasilje nedopustivo, ali i onih koji kažu da je današnje ponašanje mladih katastrofalno. Da su deca postala nevaspitana, bezobrazna i da provociraju profesore bez imalo stida. Sa druge strane bilo je dosta starijih ljudi, a posebno mlađih učenica koje se ne slažu sa postupkom profesora, jer bi on ipak morao da bude uzor svima!

Treći kažu da nemaju opravdanje ni za jednu ni za drugu stranu i da su u tom slučaju obe strane krive. Četvrti kažu da obe strane imaju svoje argumente za i protiv, ali da bi profesor trebalo krivično da odgovara.

BONUS VIDEO: OSOBE SA INVALIDITETOM ČINE NEŠTO PRELEPO ZA SVE NAS: Prodaju JAJA najlepših boja koja će vas ODUŠEVITI! (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.