NOVI UDAR NA DŽEP GRAĐANA PRED VASKRS! Usledila su nova poskupljenja koje će Srbe mnogo zaboleti
Kupovina / Ilustracija, Foto: Stock Shutterstock

POSKUPELA JAJA

NOVI UDAR NA DŽEP GRAĐANA PRED VASKRS! Usledila su nova poskupljenja koje će Srbe mnogo zaboleti

Lepo složena na tezgama mame kupce, koji uglavnom kupuju od deset do 50 jaja, a ima i onih s većim porodicama koji kupuju i do sto, rekli su prodavci

Objavljeno:

Gradska tržnica u Jagodini, najveća u Pomoravlju i tom delu Srbije, jutros je, a tako će biti i narednih dana sve do Vaskrsa, u znaku jaja, čija se cena kreće od 10 do 20 dinara, a ima i obojenih.

Lepo složena na tezgama mame kupce, koji uglavnom kupuju od deset do 50 jaja, a ima i onih s većim porodicama koji kupuju i do sto, rekli su prodavci.

Kupci kažu da su "jajca poskupela, od tri do pet dinara", a jedna starija gospođa tvrdi da su "državna jaja jeftinija" i objasnila da je mislila na jaja koja se prodaju u supermarketima.

Uz jaja postavljeni su i brojni štandovi na kojima se prodaju boje za jaja ali i drugi ukrasi.

Na Vaskrs, po tradiciji, u Sabornoj crkvi Svetih apostola Petra i Pavla u Jagodini, vladika šumadijski Jovan i gradonačelnik Jagodine Ratko Stevanović izabraće najlepše ukrašeno jaje koja farbaju učenici ovdašnjih škola s veroučiteljima.

Gradska tržnica u Jagodini danas je veoma dobro snabdevene sa sezonskim "zelenišom": mladi luk, salata, rotkvice, paradajiz, kupus, tikvice...

Brojni su i kupci.

BONUS VIDEO:

Evo šta građani kažu na dan sahrane o Markovićevoj (KURIR TV)

(Espreso.co.rs/Agencije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.