POLICIJA MI JE UNIŠTILA ZABAVU! Oglasio se MITROVIĆ zbog zabrane skupa koji je PRIJAVIO! IZNENADIĆETE SE REAKCIJOM
Željko Mitrović, Foto: Zorana Jevtić

u šoku!

POLICIJA MI JE UNIŠTILA ZABAVU! Oglasio se MITROVIĆ zbog zabrane skupa koji je PRIJAVIO! IZNENADIĆETE SE REAKCIJOM

TV Pink i njen vlasnik i glavni i dgovorni urednik Željko Mitrović, neprijatno su iznenađeni policijskom zabranom skupa "Stop violence, just love".

Objavljeno:

- Ovim činom policija je zabranila skup koji promoviše ljubav, toleranciju, zabavu i dobru muziku. Podsećamo da policija nije sprečila, niti zabranila nasilne skupove Saveza za Srbiju sa kojih se upadalo u RTS, uništavala javna imovina i nosila vešala i testere kao simboli odmazde nad neistomišljenicama, piše na sajtu Pinka.

- Moramo da se zapitamo koga štiti policija, građane od nasilnika iz Saveza za Srbiju ili pripadnike Saveza za Srbiju od tolerancije, ljubavi i muzike. U svakom slučaju, za razliku od Dragana Đilasa, Boška Obradovića, Vuka Jeremića i ostalih TV Pink će poštovati propise ove države i odluke nadležnih organa i ostati dosledna u promociji tolerancije, ljubavi i dobre muzike, stoji dalje u tekstu.

Pozivamo i nadležne organe da podrže našu inicijativu kao i da poštujući propise onemoguće održavanje neprijavljenih i nedozvoljenih skupova, poručuju sa Pinka.

Podsećamo, Mitrović je policiji podneo prijavu za održavanje skupa ispred Skupštine grada Beograda.

Policijska uprava za grad Beograd zabranila je skup "Stop violence, just love" u organizaciji direktora "Pink internešnel kompani" Željka Mitrovića, koji je bio najavljivan za subotu, 13. aprila, u Beogradu, saznaju mediji u MUP.

U skladu sa zakonom, Policijska uprava za grad Beograd donela je zaključak o odbacivanju prijave, koju je podneo Željko Mitrovića, kao neblagovremenu i neuskladjenu sa odredbama Zakona o javnom okupljanju, rečeno je u MUP-u

Mitrović je policiji podneo prijavu za održavanje skupa ispred Skupštine grada Beograda, u periodu od 17 do 22 sata. Protest "1 od 5 miliona", s druge strane, najavljen je za isti dan, ispred Skupštine grada.

Bonus video:

(Espreso.co.rs / Pink)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.