AKO VOLITE LEGO, OVE NEVEROVATNE ČINJENICE O NAJPOZNATIJIM SVETSKIM IGRAČKAMA ĆE VAS ODUŠEVITI!
LEGO kockice osvajaju Srbiju, Foto: Promo

Novi beogradski Lego store donosi brojne novitete

AKO VOLITE LEGO, OVE NEVEROVATNE ČINJENICE O NAJPOZNATIJIM SVETSKIM IGRAČKAMA ĆE VAS ODUŠEVITI!

12. aprila se otvara nova LEGO Certified Store u Beogradu

Objavljeno: 10:42h

Najvažnija vest ove godine za sve ljubitelje Lega u Srbiji je otvaranje novog LEGO® Certified Store-a, 12. aprila u Ušće Šoping centru u Beogradu. Za vikend otvaranja, LEGO® je obezbedio poseban prostor za dečiju igru, kvizove i nekoliko promotivnih ponuda, kao što su jedinstveni pokloni za prve kupce.

foto: Promo

Svi koji čitaju ovaj tekst, verovatno su fanovi i poštovaoci Lega, najpoznatijeg svetskog brenda igračaka koji je odigrao veliku ulogu u odrastanju mnogih, od kojih neki već imaju decu, čak i unučad. Ono što je fascinantno kod Lega jeste to da se nikad ne osećate prestari da bi se igrali šarenim kockicama ili da biste bili oduševljeni nekim njihovim novim izumom ili kolekcijom.

Iza ovih genijalnih igračaka krije se mnogo zanimljivih i neverovatnih činjenica. Neke su zaista impresivne:

foto: Promo

- LEGO® kockice proizvedene 1958. godine u potpunosti su kompatibilne sa LEGO kockicama koje se proizvode danas

- Postoji 915,103,765 načina da se iskombinuju šest 2x4 LEGO® kocaka iste boje

- Kalupi koji se koriste za proizvodnju LEGO elemenata su precizni do 0,0005mm - što je manje od debljine jedne dlake. Ova preciznost omogućava ono što se naziva "snaga spajanja"

- Postoji više od 3400 različitih tipova LEGO oblika

- Više od 60 boja se koristi u proizvodnji

- Godišnje se proizvede više od 700.000.000 točkića za LEGO automobile

foto: Promo

Naravno, ovo je samo mali deo mnoštva zanimljivih informacija o Legu, a ako ste zainteresovani da saznate više, obavezno posetite novi LEGO® Certified Store-a u petak, 12. aprila u 17 časova u Ušće Šoping centru u Beogradu. Nova radnja nudi celokupan LEGO® asortiman proizvoda uključujući standardne proizvodne linije kao što su LEGO® City, LEGO® Star Wars™, LEGO® Friends, LEGO® DUPLO®, kao i ekskluzivne prizvodne linije poput LEGO® Creator Expert i LEGO® Ideas. Takođe, u našoj prodavnici na „Pick-A Brick“ zidu mogu se pojedinačno odabrati i kupiti kockice po sopstvenoj želji, odnosno „na meru“, dok će pult “Build a Mini” biti mesto gde će kupci moći da kreiraju svoju Minifiguricu u više od 1000 kombinacija.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.