OGLAS ZA PROSTITUTKE KRUŽI SRBIJOM: Traže se devojke od 18 do 28 godina, OVO SU KRITERIJUMI! Plaćaju se na sat
Ilustracija, Foto: Profimedia

SKANDALOZNO

OGLAS ZA PROSTITUTKE KRUŽI SRBIJOM: Traže se devojke od 18 do 28 godina, OVO SU KRITERIJUMI! Plaćaju se na sat

Devojka treba da bude i lepa, atraktivna i negovana...

Objavljeno:

Za bavljenje najstarijim zanatom na svetu više nije dovoljno samo leći i raširiti noge, već se traži i fakultetska diploma. Devojka treba da bude i lepa, atraktivna i negovana, kao i da ima osnovno znanje engleskog jezika, jer se radi isključivo sa inostranom klijentelom, a sat „rada“ plaća se od 200 do 400 evra.

Naime, sve to se navodi u šokantnom oglasu za posao kojim su poslednjih dana bombardovane devojke u Srbiji.

Redakciji „Alo!“ javila se čitateljka Mira M., koja je na imejl dobila takvu ponudu za posao, koju niti je tražila, niti bi joj ikada palo na pamet da je traži. Naime, Miri je ponuda stigla svega nekoliko dana nakon što je svoju radnu biografiju postavila na jedan sajt za traženje posla.

- Prijavila sam se za poslove promoterke i hostese, a umesto da mi stignu takve ponude, dobijem ponudu da se prostituišem. Malo je reći da sam bila iznenađena. Takođe, sam tekst oglasa je šokantan. Oni za posao poslovne pratnje traže čak da devojka bude obrazovana. Ističu da plaćaju astronomske sume po satu, želeći na taj način da vrbuju što više devojaka. Meni je to pretužno - navodi naša čitateljka.

U oglasu za posao koji je Mira dobila, a u koji je ova redakcija imala uvid, navodi se da su „potrebne elitne devojke za posao VIP poslovne pratnje inostranih biznismena VIP class u Beogradu“.

- Potrebne su nam nove elitne devojke (new face), broj mesta je ograničen… Sve devojke starosti od 18 do 28 godina, lepog lica, lepo građene, negovane, obrazovane, atraktivne, uz osnovno poznavanje engleskog jezika, koje žele pre svega dinamičan, zanimljiv posao uz nova poznanstva, mogu se javiti. Opšte je poznato u svetu da luksuz i lepe devojke idu jedno uz drugo, naravno, to je privilegija najlepših devojaka. Sama ta činjenica čini te posebnom ako si deo našeg VIP tima - mami devojke oglašivač.

Kako se potom dodaje, cena se kreće od 200 evra po satu, dok devojke „VIP exclusive class“ dobijaju i 400 evra za sat.

- Isplata je odmah, fleksibilno radno vreme, izuzetna zarada, diskretno... Ukoliko želiš za sebe najbolje i nisi za zaradu uz poslove od 200 do 300 evra mesečno, razne sumnjive priče i ponude za ’masažu’, ’fotomodele’, ’poslovnu pratnju’ po nekakvim stanovima i ’salonima’ sa našim ljudima (koji te možda i poznaju), uz ogroman rizik i malu zaradu. Ili rad na veb kamerama i snimanje filmova gde će svi znati čime se baviš, a tvoji snimci biti vidljivi na svim sajtovima - uverava poslodavac.

Marić: Makroi vole obrazovane

Psihijatar i seksolog Jovan Marić kaže za „Alo!“ da makroi za imućnije klijente, mahom strance, vole da obezbede najbolje u svojoj ponudi, a to su ne samo lepe devojke već i one koje su obrazovane.

- Moje nekadašnje pacijentkinje koje su se bavile prostitucijom ispričale su mi da makroi svaku devojku koja ulazi u posao prvo pitaju da li zna jezike i šta ima od škole. Ako ima fakultetsku diplomu ili studira, onda je ona na višem nivou i za nju su industrijalci, arhitekte, biznismeni spremni da daju dobre pare - navodi Marić.

Diskrecija zagarantovana, nema naših

- Po dogovoru, moguće je angažovanje od jednog ili dva sata u toku dana, u terminu koji tebi odgovara. Idealno je ako si studentkinja… Diskrecija je zagarantovana. Apsolutno nema šanse da neko sazna. U pitanju su samo stranci, nema naših ljudi. Izbor klijenta je na tebi. Ti biraš - stoji između ostalog u oglasu.

„Alo!“ je pokušao da razgovara sa osobom zaduženom za kontakt, a čiji se broj navodi ispod oglasa. Međutim, do zaključenja ovog broja niko nam nije odgovarao na pozive, kao ni na SMS-ove.

(Espreso.co.rs/Alo.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.