UDARA IH PESNICAMA I ŠUTIRA! Mladić iz Kikinde STRAVIČNO tuče krave, od ovoga DUŠA BOLI (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)
Užano ponašanje prema životinjama, Foto: Printscreen/Youtube/Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE

jeziv prizor

UDARA IH PESNICAMA I ŠUTIRA! Mladić iz Kikinde STRAVIČNO tuče krave, od ovoga DUŠA BOLI (UZNEMIRUJUĆ VIDEO)

Ovakvom nasilju nad životinjama treba stati na put!

Objavljeno:

D. N. (26) mestu Padej kod Kikinde bije životinje na imanju, ali još uvek ne postoji zvanična informacija da li je reč o imanju njegovih roditelja ili radi kod prijatelja.

Naime, pored ograde je pesnicama iz sve snage udarao krave iživljavajući se na najbrutalniji način nad njima pokazivajući koliko je nadmoćan u odnosu na nevine životinje koje su nemoćne pred ovim nasilnikom.

foto: Printscreen/Youtube/Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE

Takođe, svaka od ovih životinja koju on maltretira dosta doprinosi imanju i nijedna ne zaslužuje ovakvu torturu i iživljavanje.

Kako nezvanično saznajemo, počinilac je od ranije poznat policiji zbog nasilničkog ponašanja prema ljudima, a vidimo da i u ophođenju prema životinjama njegovo nasilje kulminira.

foto: Printscreen/Youtube/Pokret Levijatan - STOP Animal ABUSE

Isto tako, iz udruženja Levijatan najstrašnije osuđuju ovakvo ponašanje nad životinjama i smatraju da ovaj slučaj ne sme proći nekažnjeno!

Radujemo se dizanju krivične prijave, razgovoru sa (verujemo) dobrim domaćinom, tvojim ocem i činjenicom da će ne samo tvoje selo nego i čitav region videti koliko si loša i zla osoba. Ima indicija i da se na druge bolesne načine “zabavljaš” sa životinjama te molimo sve ljude koji znaju nešto o ovoj junačini da nam se jave u privatnim porukama. Uživaj u popularnosti.

Ovo je snimak koji je uznemirujućeg sadržaja, a na njemu se vidi kako D. N. brutalno tuče bespomoćnu životinju koja je u oboru i vezana.

Bonus video

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.