NEZAPOSLENI MILAN JE PORAZIO SRBIJU SVOJIM ZNANJEM: Sada mu se život promenio IZ KORENA! (FOTO)
Sada mu se život promenio IZ KORENA!, Foto: Facebook / Dnevna doza lepo

SREĆAN KRAJ

NEZAPOSLENI MILAN JE PORAZIO SRBIJU SVOJIM ZNANJEM: Sada mu se život promenio IZ KORENA! (FOTO)

Zvali su iz inostranstva, ali je bilo mnoštvo ponuda i iz cele Srbije

Objavljeno:

Život Milana Radojičića (54), diplomiranog građevinskog inženjera iz Crne Trave, koji je proteklih dana skrenuo pažnju prolaznika u Knez Mihailovoj ulici noseći transparent okačen oko glave da "traži posao", iz korena se promenio posle pisanja medija.

- Zvali su me iz Nemačke, Francuske i Austrije da radim u njihovim kompanijama, veoma sam srećan zbog toga - priča Radojičić za "Blic".

Ali, kako kaže, baš danas je krenuo na razgovor za posao u jednoj beogradskoj firmi, u nadi da će posle dugo vremena konačno uspostaviti saradnju sa nekim preduzećem u Srbiji.

Kako kaže, prethodnih dana telefon nije prestajao da zvoni. Zvali su i nudili posao sa svih strana.

- Zvali su iz inostranstva, ali je bilo mnoštvo ponuda i iz cele Srbije.

Milan kaže da gleda "gde će se najbolje uklopiti", pa će onda odlučiti da li će život i karijeru nastaviti u inostranstvu.

- Ja bih najviše voleo da odem u Švajcarsku, ali od ovih ponuda što trenutno imam izabrao bih Nemačku - priča Radojičić.

Milan Radojičić je inače diplomirao na Građevinskom fakultetu u Nišu i svojim poslom bavio se od 1982. godine van Srbije, sve dok firma u kojoj je radio nije otišla u stečaj. Od tada posla za njega nije bilo i konstantno je nailazio na odbijanje poslodavaca.

- Hvala svim ljudima koji su me razumeli i podržali. Srećan sam jer mi se život iz korena promenio. Nadam se da ću se što pre zaposliti - zaključuje zadovoljno Milan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.