MILAN JE OTIŠAO NA SLAVU I VIŠE SE NIKAD NIJE VRATIO: Ovom ČOVEKU se izgubio svaki TRAG! PORODICA MOLI ZA POMOĆ
Milan Đorđević, Foto: Privatna arhiva

DA LI STE GA VIDELI?

MILAN JE OTIŠAO NA SLAVU I VIŠE SE NIKAD NIJE VRATIO: Ovom ČOVEKU se izgubio svaki TRAG! PORODICA MOLI ZA POMOĆ

Budući da je mesto nestanka u bllizini granice sa BIH, porodica je pokušala da stupi u kontakt sa Intepolom, ali bez uspeha!

Objavljeno:

Milan Đorđević je 14.02.2019. otišao u selo Bačevci, u blizini Bajine Bašte, kod prijateljice na slavu. Dva dana kasnije, u subotu 16.02. oko 10h ujutro izašao je iz kuće i od tada mu se gubi svaki trag.

Milan je rođen 17.04.1950, živi u Zemunu. Visok je 185cm i ima 80kg. Ima prosedu kosu i braon oči.

Istog dana domaćini kod kojih je boravio su uz pomoć meštana krenuli u potragu u lokalu, a sutradan, 17.02. je obaveštena porodica o nestanku, kada je slučaj prijavljen PU Bajina Bašta.

Po saznanju o njegovom nestanku porodica je podnela zvaničnu Prijavu o nestanku u PU 29. novembar i od tada je na snazi zvanična potražnica na nivou cele zemlje.

18.02. informacija je objavljena na sajtu

https://www.nestalisrbija.rs/osobe/milan-djordjevic/.

Budući da je mesto nestanka u bllizini granice sa BIH, porodica je pokušala da stupi u kontakt sa Intepolom, ali bez uspeha.

Takođe je bio ostvaren kontakt i sa pripadnicima Gorske Službe Spašavanja, ali su u tom trenutku sve raspoložive jedinice već bile raspoređene u aktivnim skijaškim centrima, a preko ličnih kontakata obavešteni su i rendžeri koji rade na području Tare.

Milan je fizički zdrav. Ne nosi mobilni telefon i kod sebe nema lična dokumenta osim personalizovane bus plus kartice. U trenunutku nestanka na sebi je imao braon bundu od prevrnute kože i braon kačket.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.