BORKO STEFANOVIĆ: Žandarmerija je izvukla Boška Obradovića iz mase i pretukla ga!
Žandarmerija je izvukla Boška Obradovića iz mase i pretukla ga, Foto: Stefan Kojić, Marina Lopičić

HAOS!

BORKO STEFANOVIĆ: Žandarmerija je izvukla Boška Obradovića iz mase i pretukla ga!

Policija je bacila i suzavac...

Objavljeno: 13:01h

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratio se danas u 12 časova javnosti povodom sinoćnjih događaja, kada su lider "Dveri" Boško Obradović i jedna od organizatorki protesta Jelena Anasonović, praćeni grupom okupljenih na protestima "1 od 5 miliona", na silu upali u zgradu RTS.

Demonstanti su pokušali danas da upadnu u Predsedništvo Srbije, a prema najnovijim informacijama, srušili su i ogradu ispred Predsedništva.

foto: Stefan Kojić

Naime, za to vreme je policija je opkolila Boška Obradovića kod Londona gde je kako Borko Stefanović kaže, primenila silu nad njim.

Policija nije dala Obradoviću da priđe, a silu su kako Borko navodi primenili jer je ovaj hteo da odblokira kamion sa ozvučenjem.

- Sve je mirno, sve ćemo učiniti da tako ostane. Ovaj režim otkucava svoje poslednje sate. Koliko znam, Boško nije priveden, ali policija ne da da se približe Andrićevom vencu. Imamo snimak na kome se ne vidi jasno. Potpuno je jasno da su pribegli sili iz očaja, onda kada niko drugi ne želi da primenjuje silu. Ljudi ne mogu da čuju šta se dešava. Zabranili su vozaču kamiona da dođe. Aleksandar Vučić iznosi laži i ne pada mu na pamet da dođe neko da ga ometa, a to radi već 7 godina, rekao je Borko Stefanović za N1.

foto: Printscreen

Pozvao je i ljude da ostanu mirni.

- Neka svi ostanu mirni, da ne bude provokacija, da ne nasedamo na provokacije. Oni žele da medijska centrala na Pinku pravi emisiju o tome kako je narod krvožedan i traže nasilnu revoluciju, a to ne želi. Tako je bilo i sinoć. Žao mi je što je jedno staklo razbijeno, i to jedno je previše. Očekujemo da svi budu mirni, da niko ne dira i ne vređa građane. Predsedniče Vučiću ako ste predsednik svog naroda i svih, izađite ispred i obratiti se narodu. Recite ovom narodu i budite hrabri toliko. Nećemo mu dozvoliti da izađe iz zgrade, neka ovde provodi vreme zajedno sa nama u ovom divnom nedeljnom danu, dodao je.

foto: Stefan Kojić

- Policija primenjuje silu, imaju naređenje da nas onemoguće u slobodnom kretanju našim gradom. Stefanović pokušava na sve načine da optuži da su plaćenici Haradinaja i Tačija. Sram ih bilo! Štiti ovu kriminalnu piramidu. To što su bacili suzavac kod Idee London znači da je režim spreman na sve, naveo je Borko za kraj.

Prema najnovijim informacijama, policija je bacila i suzavac.

Bonus video:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.