GRAĐANI INĐIJE OD JUTROS U ŠOKU: Vandal izbušio gume na više od 70 automobila, sumnja se na NJIH!
Građani Inđije koji su jutros krenuli na posao ostali su u šoku kada su uočili da su na njihovim parkiranim vozilima gume isečene!, Foto: ritamindjije.rs

INCIDENT

GRAĐANI INĐIJE OD JUTROS U ŠOKU: Vandal izbušio gume na više od 70 automobila, sumnja se na NJIH!

Policija je odmah izašla na teren, a pripadnici policijske uprave u Inđiji intenzivno tragaju za počiniocem ovog vandalskog dela

Objavljeno:

U Inđiji se pretprošle noći dogodio bizaran incident kada je, još uvek nepoznata osoba, isečene gume na više od 70 automobila! Vandala su, u jednom trenutku, primetili građani, ali on je brzo pobegao sa lica mesta.

Građani Inđije koji su jutros krenuli na posao ostali su u šoku kada su uočili da su na njihovim parkiranim vozilima gume isečene!

– Ujutro je izbio opšti haos, ljudi nisu mogli da idu na posao. Svi smo se šokirali kada smo videli šta nam je urađeno sa vozilima – kaže Bojan iz Inđije, dodajući da je, srećom, njegov automobil sinoć bio u servisu.

On dodaje da oštećeni sumnjaju da su krivci pripadnici navijačkih grupa iz ovog grada, međutim za to nemaju nikakvih dokaza.

Kako su žitelji ovog sremskog gradića ustanovili, oštećeno je oko 70 automobila, a lokalni portal Ritam Inđije prenosi da je vandal svoj pohod počeo je iz Železničke ulice oko jedan posle ponoći, a nastavio ga je kroz Tiršovu (uz park Kraljice Marije) i Maksima Gorkog.

Nakon toga, isekao je gume na više od 20 automobila u Bloku 63. Potom je nastavio ka Miletićevoj ulici, gde su probušene gume dočekale nekoliko desetina stanovnika ove ulice.

Poslednji put je primećen na parkingu kod zgrada u Miletićevoj, a od građana je pobegao skočivši u kanal. Od tada mu se izgubio svaki trag.

Policija je odmah izašla na teren, a pripadnici policijske uprave u Inđiji intenzivno tragaju za počiniocem ovog vandalskog dela.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Ritam Inđije)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.