DUBAI VEĆ OD 339€! REZERVIŠITE PUTOVANJE U TOKU SAJMA I OSTVARITE DODATNI POPUST I DO 150€ PO REZERVACIJI!
Šok akcija u Travellandu, Foto: Promo

ekskluzivno

DUBAI VEĆ OD 339€! REZERVIŠITE PUTOVANJE U TOKU SAJMA I OSTVARITE DODATNI POPUST I DO 150€ PO REZERVACIJI!

Grad luksuza, grad kontrasta, grad čudesa, ili jednom rečju – Dubai.

Objavljeno: 13:58h

ŠOKANTNA AKCIJA stiže iz „Travelland-a“!

Ekstravagantni i svetlucavi Dubai u periodu od 19.3. do 20.5. moći ćete da posetite po ceni nikad nižoj na turističkom tržištu, već od 339€! Za uplate aranžmana možete ostvariti pravo na popust i do 150€ po rezervaciji!

Sa jedne strane duboko ukorenjena tradicija zasnovana na religioznim načelima, a na drugoj moderan način života kakav priliči jednoj metropoli. Grad luksuza, grad kontrasta, grad čudesa, ili jednom rečju – Dubai. Izgrađen na obali Persijskog zaliva, ponosi se dugim, lepo uređenim plažama i ogromnim ostrvom u obliku palme, dok je u samom gradu izgrađeno zatvoreno skijalište sa čak 5 skijaških staza. Bez daha ostavljaju pejzaži išarani oblakoderima neobičnog izgleda među kojima se ističu Burž Al Arab – jedini hotel na svetu sa čak sedam zvezdica i Burdž Kalifa – najviša zgrada na svetu. Najneobičniji parkovi, magične fontane, prelepi spomenici nešto su što se mora videti, a ljubitelji šopinga mogu pazariti razne stvari u nekom od 70 velikih trgovinskih centara. Šta god da želite, bilo da provodite čitave dane na prelepim plažama, razgledanje urbanih područja i neverovatnih arhitektonskih rešenja, dobru kupovinu ili nezaboravan provod, Dubai će vam to i ponuditi.

Iz „Travelland-a“ stiže nekoliko interesantnih ponuda vezanih za putovanje u ovaj centar raskoši i luksuza. Uskršnje praznike i Prvi maj možete proslaviti u Dubaiju po ceni već od 459€, a imate mogućnost da ostvarite i dodatni popust od 150€ po rezervaciji za uplati do 12.3.! Polasci su planirani za 27.4., 29.4. i 2.5.2019.

Šokantna akcija važi za sve one koji žele da posete Dubai u periodu od 19.3 do 20.5., jer to mogu učiniti po ceni već od 339€! Svi oni koji rezervišu putovanje do 2.3. mogu ostvariti dodatnih 100€ popusta!

Ne propustite ni specijalnu ponudu za boravak u Dubaiju tokom marta i aprila, gde 5 ili 7 noćenja, u ovom po svemu fascinantnom gradu, možete ostvariti po ceni već od 465€, a za rezervacije do 12.3. ostvarujete pravo na dodatih 150€ popusta!

Tokom prolećnih dana „Travelland“ organizuje individualne polaske, gde u Dubaiju možete ostati 5,6,8 ili 10 dana, a dostupni su po ceni već od 409€. Za sve rezervacije do 12.3. važi i dodatni popust od 100€!

Zainteresovani mogu vršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaćina internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.