SERGEJ OTKRIO DETALJE O LEGIJINOJ PUCNJAVI U STUPICI PRE 18 GODINA: Evo šta se desilo na CECINOM ROĐENDANU!
Milorad Ulemek Legija, Sergej Trifunović, Foto: Profimedia, Filip Plavčić

POSLE TOLIKO VREMENA

SERGEJ OTKRIO DETALJE O LEGIJINOJ PUCNJAVI U STUPICI PRE 18 GODINA: Evo šta se desilo na CECINOM ROĐENDANU!

Sada, gotovo 20 godina kasnije, Sergej Trifunović je progovorio o ovom incidentu

Objavljeno:

Milorad Ulemek Legija i tadašnji kapetan JSO, Branko Veljković, uhapšeni su 15. juna 2001. godine zbog osnovane sumnje za počinjena krivična dela "napada i sprečavanja ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti" i "izazivanja opšte opasnosti"

U izveštaju MUP Srbije pisalo je da su "Ulemek i Veljković 15. juna 2001. u 5 časova u Klubu "Bojan Stupica", u ulici Srpskih vladara 50, napali i sprečili policajca, mlađeg vodnika Ivana Maksimovića, u obavljanju poslova bezbednosti i održavanja javnog reda i mira..."

foto: Damir Dervišagić

Naime, U klubu "Stupica" je inače 14. juna Arkanova udovica, Svetlana Ceca Ražnatović, proslavljala svoj 28. rođendan sa mnoštvom pozvanih gostiju. Bilo je tu i estradnih umetnika, glumaca, fudbalera OFK Obilić kojim je Ceca tada rukovodila, bivših pripadnika Arkanove borbene jedinice – Srpske dobrovoljačke garde, aktivnih debeovaca, među kojima i Milorad Ulemek sa kapetanom DB Brankom Veljkovićem...

Ceca je pred zoru otišla i ostavila goste da nastave s provodom, nakon čega je usledila je svađa između glumca Sergeja Trifunovića i nekog od direktora FK Obilić, koja se potom pretvorila u tuču. Umešao se i kapetan Branko Veljković, ali koga je on u tom obračunu branio, nije do kraja zvanično utvrđeno. Veljković je potegao pištolj i zapucao. Potom se i Legija takođe mašio svog pištolja berete SF kalibra 9 milimetara. Ipak, na svu sreću, nisu upucali nikoga.

Ovu priču potvrdio je jednom prilikom, gostujući u emisiji, Nebojša Tubić Žabac:

foto: printscreen/YouTube Balkan.info

- Jednom je u klubu "Stupica" Sergej Trifunović iznervirao neke ljude i dobio šamar! Došao on kod Legije da kuka zbog šamara, a Legija prevrne sto i počne da puca! Došli ovi iz interventne, a Ulemek jednom od njih uzme pištolj i upuca ga u nogu - rekao je Tubić u intervjuu.

Sada, gotovo 20 godina kasnije, Sergej Trifunović je progovorio o ovom incidentu i to na svom Tivter nalogu.

Naime, na opasku jednog od korisnika pomenute društvene mreže da je "njegov ortak Legija" (nekada poznat kao Cema) upucao policajca zbog Trifunovića, novopečeni političar je odgovorio:

"Ne. Ulemek je pucao u plafon, koliko ja znam. I nije mi ortak neko koga sam ukupno video tri puta."

Bonus video

NASILNIK, BRUTALNI LAŽOV I PROPALITET! Kako se Sergej Trifunović bori sa PROZIVKAMA TVITERAŠA?!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.