JA SAM ŽELEO DA SE SLIKAM S PREDSEDNIKOM, JER GA VOLIM! Mali Zlatan objasnio zašto se fotografisao s Vučićem
Zlatan je otkrio zbog čega je želeo da se slika sa predsednikom Vučićem, Foto: Printscreen / Tanjug

to mu je bila želja

JA SAM ŽELEO DA SE SLIKAM S PREDSEDNIKOM, JER GA VOLIM! Mali Zlatan objasnio zašto se fotografisao s Vučićem

Predsednik Srbije takođe je prokomentarisao svoj susret sa dečakom Zlatanom

Objavljeno:

Predsednik Aleksandar Vučić posetio je pre dva dana Institut za zdravstvenu zaštitu majke i deteta "dr Vukan Čupić", gde je obišao Službu hematoonkologije sa sterilnim blokom.

Tom prilikom predsednik je ušao u sobu s teško obolelim dečakom Zlatanom s kojim se i slikao. Zamereno mu je što je u sobu u kojoj bi trebalo da važe najveži standardi sterilnosti, ušao sa skinutom zaštitnom maskom.

Zbog salve teških reči koje su nakon ove posete usledile na društvenim mrežama, dečak Zlatan je za agencije ispričao zbog čega je zapravo želeo da se fotografiše sa Aleksandrom Vučićem.

- Zato jer ga volim - rekao je ovaj mališan, koji se junački bori sa opakom bolešću.

Podsetimo, direktor Instituta za majku i dete "Dr Vukan Čupić" Radoje Simić, naveo je da su tokom posete predsednika Vučića, sve zdravstvene procedure ispoštovane.

- Ispoštovano je sve, nemam reči da izrazim emocije... Niko iz delegacije ko je bolestan nije ušao u Institut. Mi smo organizovali razgovore i protokol, s lekarske strane smo rekli kakvi uslovi treba da budu. Sve epidemiološke procedure su ispoštovane i niko od prisutnih nije imao nikakve znakove infekcija - rekao je Simić.

Predsednik Aleksandar Vučić je gostujući jutros na TV Prva rekao da je tada jedino razmišljao o tome da se nada da će ono što radi pomoći malom Zlatanu ili nekom drugom detetu.

- Otišao sam tamo, poštovao sve što su mi rekli, stavio mantil, one cipele kako god da se zovu, masku i nišam ušao ni u jednu sobu. Mahao sam toj deci. Koliko je divno videti tu decu i te majke, to je toliko potresno pa da ste od kamena morate da zaplačete. Možda sam još jednom tako nešto video u životu. One su po 24 sata s tom decom u sobi, bore se za njihovu budućnost - rekao je predsednik.

Govoreći o dečaku Zlatanu, rekao je da mu je rekao da pokaže mišiće jer zna da dečaci vole da se tako hvale.

- U tom trenutku, njegova majka izlazi i kaže predsedniče jel mogu da vas zamolim, Zlatan hoće da se slika. Ona nema masku, gledam Zlatana i kako da odbijem majku. Na šta bi ličile društvene mreže i šta bi rekle vaše kolege koje se iživljavaju nad svima da nisam hteo da se slikam s detetom. Rekli bi mi đubre jedno, bezosećajan skot - istakao je Vučić i dodao: - Na sve to sam otišao i poljubio i zagrio to divno dete, nadajući se da možda ono što radimo može pomoći njemu ili nekom drugom detetu. Nikoga nisam uvredio, a skočili su kao da sam nekoga ubio - zaklljučio je predsednik Srbije.

BONUS VIDEO: Vojislav Šešel otkriva kako je uspeo da vidi Vladimira Putina

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.