DOŠAO DA SAHRANI MAJKU, PA UMALO DA I ON UMRE OD ŠOKA: Kada je otvorio kovčeg, umalo ga nije kap ubila
Kovčeg / Ilustracija, Foto: Nebojša Mandić

FRAPIRAO SE ČOVEK

DOŠAO DA SAHRANI MAJKU, PA UMALO DA I ON UMRE OD ŠOKA: Kada je otvorio kovčeg, umalo ga nije kap ubila

- Ne samo što su zamenili tela već je pogrebnik mojoj majci obukao dedino odelo - rekao je sin preminule

Objavljeno:

Slaviša Jovanović iz sela Mala Ježevica kod Požege preživeo je težak dan. Sahranio je majku Radmilu (56), ali je malo falilo da umesto nje sahrani baku iz susednog sela. Naime, kada je otišao po telo pokojnice u kapelu, koja se nalazi u krugu požeške bolnice, njemu su u kovčegu predali drugu osobu.

Slučajno sam pogledao kada je pogrebnik došao autom i bilo mi je sumnjivo. Posumnjao sam da to nije moja majka, međutim, radnik u kapeli me je ubeđivao da je to ona, samo se promenila. Pozvao sam sestru koja je takođe kazala da to nije naša majka. Kada smo skinuli pokrov bilo je to telo starije žene i ostali smo u šoku - rekao je sin pokojnice.

- Tražili smo majku, ali je tu nije bilo, pa sam pozvao policiju. Ispostavilo se da su zamenili tela. Moju majku su već oterali da sahrane u Bakioničko groblje na drugoj strani Požege. Verujte, kad nisam juče umro, neću nikad. Srećom, stigli smo na vreme jer su već hteli da je spuste u raku - dodao je sin.

Ali, ni tu nije kraj kaže Jovanović. Pošto su u mrtvačnici bila tela dve žene i jednog starca, pogrebnik je zamenio odela. Ne samo što su zamenili tela već je pogrebnik mojoj majci obukao dedino odelo. Ne znam šta da kažem, jedva sam se povratio. Dolazila je policija i sve slikala. Namučiše mi mrtvu majku - priča Jovanović.

BONUS VIDEO: ESPRESO INTERVJU: Gideon Grajf

(Espreso.co.rs / Glas zapadne Srbije / Rina)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.