OSIM TVITOVANJA TAJ NIŠTA DRUGO NE RADI, BIĆE MU TEŠKO KAD DOĐU LETNJI MESECI: Ivanović opleo po Trifunoviću
Nije tajna da su Sergej i Ivan u jako dobrim odnosima, Foto: Espreso.co.rs, Stefan Kojić

PARANOJA

OSIM TVITOVANJA TAJ NIŠTA DRUGO NE RADI, BIĆE MU TEŠKO KAD DOĐU LETNJI MESECI: Ivanović opleo po Trifunoviću

Osim tvitovanja ne radi ništa drugo u životu

Objavljeno: 20:33h

U intervjuu za list Danas voditelj Ivan Ivanović rekao je za glumca i predsednika Pokreta slobodnih građana Sergeja Trifunovića da je neradnik. Na pitanje novinara šta misli o ulasku Trifunovića u politiku, on je rekao da će biti teško kada dođu letnji meseci i vreme godišnjih odmora.

Nije tajna da smo Sergej i ja u jako dobrim odnosima. On ima strašnu energiju i dosta dobrih ideja, ali možda nije razmislio o tome koliko radne discipline treba da bi se čovek ozbiljno i na visokom nivou bavio politikom. Bojim se da će biti pred velikim iskušenjem kada dođe leto i vreme za odlazak na more. Nažalost, i on prolazi kroz tabloidno blato, a paranoja vlasti je do te mere velika da on čak ne sme da se slika ni sa upravom svog omiljenog kluba, a da to ne bude dovedeno u negativan kontekst - poručio je Ivanović.

Da osim tvitovanja ne radi ništa drugo u životu, primetila je i dramska spisateljica i profesorka na FDU Biljana Srbljanović.

- Sergej je takođe ozbiljan degenerik i za posao, zato ga više i ne vidite u pozorištu jer je budala koja ponižava kolege, maltretira ih dok rade i beži sa proba i predstava dok laže da leži kući bolestan. Tako da, kad vam kaže da će doći na protest, pa ne dođe jer je bolestan, laže vas, govno, to mu je uvek bio manir i to su sve sitne stvari sitnoga čoveka - napisala je Srbljanovićeva na Fejsbuku.

Slično je govorio i profesor FPN Rade Veljanovski po napuštanju PSG zbog izbora Trifunovića za predsednika.

- Daleko da je to čovek koji može da vodi neku ozbiljnu političku organizaciju. To su sasvim druge stvari - tvrdi Veljanovski.

Marketinški stručnjak Nebojša Krstić je ta medije rekao da iza imidža neradnika ipak stoje opasne namere.

- Moj utisak je da je Sergej Trifunović instaliran u politiku da bi svojim primitivnim i cirkuskim ponašanjem obesmislio opozicioni aktivizam i kako bi se ruinirala najvažnija institucija demokratskog društva - izbori. Iz toga izvlačim zaključak da iza Trifunovića stoje ljudi opasnih namera - zaključuje Krstić.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.