NIJE MU SE VIDELO LICE, ALI JE MORAO DA GOVORI O STRAVIČNOJ NESREĆI: Mladen Mijatović prvi put o VELIKOJ TRAGEDIJI!
Mladen Mijatović i Dea Đurđević, Foto: Printscreen Instagram/deadjurdjevic

oglasio se

NIJE MU SE VIDELO LICE, ALI JE MORAO DA GOVORI O STRAVIČNOJ NESREĆI: Mladen Mijatović prvi put o VELIKOJ TRAGEDIJI!

On je veoma profesionalno izveštavao o nesreći svoje verenice

Objavljeno:

Voditeljka "Jutarnjeg programa" na "Pinku", Dea Đurđević, jutros je doživela tešku saobraćajku na Dedinju, kod bolnice "Dr Dragiša Mišović". Tada je zadobila teško otećenje ruke, kada ju je autobus koji je naleteo na Deu, otkinuo. Ipak, operacija je uspešno završena i ruka je prišivena.

Dein višegodišnji emotivni partner, inače kolega Mladen Mijatović, se po prvi put nakon stravične nesreće, uključio u program "Nacionalnog dnevnika" na televiziji Pink.

On je veoma profesionalno izveštavao o nesreći svoje verenice, rekavši da je među povređenima i koleginica Dea Đurđević. Njemu se nije videlo lice, ali je govorio o detaljima, uviđaju i uzrocima ove nesreće.

Na kraju izveštaja se odjavio rečima " Za Pink, Mladen Mijatović."

On se još ranije, nakon operacije, oglasio u izjavi za "Blic":

- Zahvaljujem se kompletnom lekarskom timu koji je radio, medicinskom osoblju, Hitnoj pomoći, policiji na profesionalno obavljenom poslu i maksimalnom zalaganju koje su iskazali. Na ovaj način je još jednom pokazano da u Srbiji rade vrhunski stručnjaci. Zahvalio bih se i svima koji su se raspitivali za Deino zdravlje i slali podršku, kako kolege, tako i ljudi svih drugih profesija.- rekao je Mladen.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.