TO NIJE BRIGA, VEĆ PONIŽENJE: Stanari hotela BRISTOL uputili otvoreno pismo Aleksandru Vučiću
Hotel Bristol, Foto: Stefan Kojić

otvoreno pismo

Pismo prenosimo u celosti...

Objavljeno:

Stanari kolektivnog smeštaja Hotela Bristol, danas su uputili otvoreno pismo predsedniku RS Aleksandru Vučiću, zbog problema koji imaju: naime, u oktobru mesecu u Ministarstvu odbrane Republike Srbije formirana je Radna grupa koja zajedno sa Vladom Republike Srbije i Gradom Beogradom radi na rešavanju problema i zbrinjavanju vojnih lica koja žive u hotelu “Bristol" koji preuzima kompanija “Beograd na vodi”.

Oni su, kako tvrde, već 28 godina privremeno smešteni u Hotel "Bristol" i nepravedno su dobili male stanove u kojima jedna porodica ne može normalno da funkcioniše. Zbog toga, kao bivši pripadnici Vojske Republike Srbije, očekuju da ih predsednik zaštiti Ministarstva Odbrane i njihovog, kako kažu, sramnog određivanja veličine stanova.

foto: otvoreno pismo

Oni očekuju da predsednik stane u njihovu zaštitu i povede računa o tome kakve stanove dobijaju i da li su ti stanovi funkcionalni za jednu porodicu ili ne. Takođe, ovi stanari tvrde da ih iz Ministarstva Odbrane ucenjuju isključivanjem grejanja, pa to nije "briga već poniženje za njih", kako kažu u pismu.

Šta će se dalje dešavati i šta će predsednik odlučiti, ostaje da vidimo u nastavku ove priče...

Bonus video:

(Espreso.co.rs)

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs