LJUDI, OVDE ĆE NEKO DA POGINE! U ovoj ulici na Dedinju nećete stići da ZAKOČITE NA CRVENO, razlog je sumanut!
U ovoj ulici na Dedinju nećete stići da ZAKOČITE NA CRVENO, Foto: Stefan Kojić

opasna deonica

LJUDI, OVDE ĆE NEKO DA POGINE! U ovoj ulici na Dedinju nećete stići da ZAKOČITE NA CRVENO, razlog je sumanut!

Zbog bilborda koji se nalazi tik ispred semafora, saobraćaj ne može da se odvija normalno jer vozači automobila ne mogu da odreaguju na vreme!

Objavljeno:

Svakog dana svedoci smo sve učestalijih vesti iz oblasti crne hronike u kojima dominiraju saobraćajne nesreće.

Nije tajna da pojedine deonice u Srbiji nisu najsjajnije, ali se problem javlja kada pored toga ni saobraćajni znakovi i smernice nisu jasno naznačeni.

Jedna od tih "sakrivenih" smernica zbog koje se dogodilo nebrojano mnogo saobraćajnih nesreća, nalazi se na Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića na Dedinju - a u pitanju je semafor koji se ne može videti od ogromnog bilborda ispred njega!

Nakon poziva uznemirenih vozača koji svakodnevno strahuju tokom prolaska ovom rutom, uputili smo se na pomenutu adresu i uverili se da problem zaista postoji.

Naime, sporni semafor nalazi se iza bilborda koji svojom površinom zaklanja veliki deo trotoara i onemogućava normalno odvijanje saobraćaja - što izaziva strah i uznemirenost građana koji svakodnevno tuda prolaze kako bi išli na posao. Pogledajte fotografiju ispod.

foto: Stefan Kojić

Kako se na fotografijama može videti, bilbord pokriva polje za crveno svetlo, pa oni koji se pod punim gasom ovuda "zalete", pitanje je da li stižu da ukoče na vreme.

foto: Stefan Kojić

Ovim putem želimo da apelujemo na nadležne organe da se što pre pojave na lice mesta i reše problem kako bi sprečili nastajanje novih nesreća.

foto: Stefan Kojić

Neko mora reagovati pre nego što ovde neko pogine!

Bonus video:

ZVEZDA DOVODI VRHUNSKOG NAPADAČA? Pregovori u toku. (KURIR SPORT)

(P.J.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.