OBORILI DEČAKA NA POD WC-a i KRVNIČKI UDARALI DOK JE MOLIO DA PRESTANU! Brutalno nasilje u OŠ u Zemunu (VIDEO)
Ovog puta fizičko zlostavljanje navodno dolazi iz prostorije osnovne škole "Petar Kočić" u Zemunu, Foto: Print Screen Youtube

vršnjačko nasilje

OBORILI DEČAKA NA POD WC-a i KRVNIČKI UDARALI DOK JE MOLIO DA PRESTANU! Brutalno nasilje u OŠ u Zemunu (VIDEO)

Na snimku se prvo čuju psovke, a potom počinje tuča

Objavljeno:

Vršnjačko nasilje u školama širom Srbije goruća je tema, a svakim novim snimkom svaki put se sve više zgrozimo i uplašimo za budućnost naše dece.

Ovog puta fizičko zlostavljanje navodno dolazi iz prostorije osnovne škole "Petar Kočić" u Zemunu, a na Jutjubu se mogu pronaći nekoliko kanala na kojim su deljeni snimci brutalnog nasilja, pišu mediji.

Na snimku se prvo čuju psovke, a potom počinje tuča. Dečak je oboren na pod i dok ga njegov vršnjak udara, viče i zapomaže: "nemoj".

U jednom trenutku dete koje maltretira svog, verovatno, drugara, nasilnički ga hvata za vrat.

U komentarima koji su bili ispod videa na Jutjub kanalu korisnika koji je bio upisan kao - Crazy Events - moglo se pročitati kako se "samo šale i igraju", a naziv videa je bio - crazy fight in school. Međutim, ono što se vidi na snimku nimalo ne izgleda kao šala. Ovo je nasilje.

Jedan korisnik pod imenom Rastko je napisao u komentaru "jadan Uroš", na osnovu čega se može zaključiti da se mali broj dece koji je gledao i komentarisao snimak poznaje, jer su iz iste škole ili odeljenja.

Drugima je bilo smešno to što vide, pa su pominjali i "neke šipke".

Dečak koji je završio na pločicama toaleta, udarce je, sudeći po snimci, trpeo i na podu učionice sateran u ćošak. Nasilni dečak u jednom trenutku uzima stolicu i blago zamahuje njom, kao da će onog koji leži na podu udariti.

Scene su takve da ih je jezivo gledati.

Naravno, ostali dečaci su bili oko njega i samo gledali, smejući se. A žrtva je ostala na podu, tužnog pogleda.

Svi snimci su ubrzo izbrisani sa Jutjub naloga Crazy Events na kom su bili komentari poznanika dečaka sa snimka.

Potom smo pozvali ovu školu kako bi nam rekli da li oni znaju bilo šta o strašnim snimcima, ali nismo dobili nikakav konkretan odgovor.

- Direktor je trenutno u gradu, a ja ne bih baš da dajem izjave bez njega - bila je kratka sekretarka škole.

Okrenuli smo i broj telefona psihološko-pedagoške službe ove škole, međutim, njima nije dozvoljeno davanje bilo kakve izjave.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.