PAS OVE SRPKINJE JE DOBIO INFARKT ZBOG PETARDI: Njene reči još ODZVANJAJU društvenim mrežama!
Zbog nečije nemarnosti mogu da se povrede deca, stariji, ali i životinje, Foto: Filip Plavčić

suludo

PAS OVE SRPKINJE JE DOBIO INFARKT ZBOG PETARDI: Njene reči još ODZVANJAJU društvenim mrežama!

Prilikom eksplozije stvara se velika buka koja može dovesti do pucanja bubne opne i izazvati oštećenja sluha, delimično ili potpuno

Objavljeno:

Petarde i vatrometi su među najopasnijim sredstvima za takozvanu proslavu veselja. Mogu izazvati povrede, najčešće uva, lica, oka, šaka i tako dalje.

Prilikom eksplozije stvara se velika buka koja može dovesti do pucanja bubne opne i izazvati oštećenja sluha, delimično ili potpuno.

Zbog nečije nemarnosti mogu da se povrede deca, stariji, ali i životinje, tako je jedna tviterašica objavila da je njen pas dobio srčani udar kao i da verovatno neće preživeti te je svima poželela smrt i opsovala ih.

Većina nije bila na njenoj strani, pa su je osudili :

Salva uvreda na račun ove devojke izlgeda ovako:

Ona im nije ostala dužna i nastavila je po svom:

Novi zakon od 2019. godine

Bacanje petardi i drugih pirotehničkih sredstava od ove Nove godine kažnjavaće se sa čak 50.000 do 100.000 dinara ili sa 120 sati društveno-korisnog rada, predviđaju nove odredbe Zakona o javnom redu i miru. Kazni neće biti pošteđena ni deca mlađa od 14 godina, ali će za njih odgovarati roditelji.

Pored bacanja petardi, neće se tolerisati ni pucanje u vazduh iz vatrenog oružja, za koje je predviđena novčana kazna od 100.000 do 150.000 dinara ili 30 do 60 dana zatvora.

Ukoliko se petarde bacaju na nekoj napuštenoj livadi i to niko ne vidi, neće biti ni prijave. Ali ako ista ta petarda eksplodira i uplaši staricu koja se tu zatekla, a ona odluči da obavesti policiju, tada ćete biti kažnjeni - rekao je nedavno za medije predsednik Prekršajnog suda u Beogradu Milan Marinović.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.